Search
Close this search box.
  1. Imou Rex 4MP 4-Pack

Imou Rex 4MP 4-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor IMOU IPC-A46LP-imou. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Imou Rex 4MP 4-Pack.

Specificaties Imou Rex 4MP 4-Pack

Merk

IMOU

Fabrikantcode

IPC-A46LP-imou

Omschrijving van de Imou Rex 4MP 4-Pack

Met de Imou Rex 4MP 4-Pack houd je maar liefst 4 verschillende binnenruimtes nauwlettend in de gaten. Deze geavanceerde camera's hebben een indrukwekkend gezichtsveld van 355 graden, waardoor er geen enkel hoekje onopgemerkt blijft. Bovendien kunnen ze ook nog eens 90 graden omhoog en omlaag kantelen, waardoor je een volledig overzicht hebt van elke ruimte. Dankzij de handige app kun je altijd en overal live meekijken met de beelden van de camera's. En het beste van alles is dat je de beelden altijd in kleur kunt bekijken, zelfs 's nachts, dankzij de innovatieve nachtvisiemogelijkheden. Je hebt volledige controle over de camera's via de app, waar je ze handmatig kunt bewegen of ze automatisch kunt laten meebewegen wanneer ze een persoon detecteren. De Imou Rex 4MP 4-Pack biedt niet alleen veiligheid, maar ook gemoedsrust. Wanneer de camera's een indringer detecteren terwijl je niet thuis bent, zullen ze onmiddellijk een luid alarm afgaan om de indringer af te schrikken. Je kunt ervoor kiezen om de beelden op te slaan op een micro SD-kaart (niet meegeleverd) of je kunt ze veilig opslaan in de cloud. Voor een vast bedrag per camera per maand heb je altijd toegang tot deze waardevolle beelden, zonder je zorgen te hoeven maken over het geheugen van je apparaten. En het beste van alles is dat de maandelijkse abonnements.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand draaien, kantelen en zoomen. Deze functionaliteiten kunnen op afstand bediend worden door middel van de camera. Deze camera geeft een geluid- en lichtsignaal nadat hij beweging detecteert. Nadat er beweging is gedetecteerd, zal de camera een geluid- en lichtsignaal geven. Via de luidsprekers praat je op afstand tegen personen of dieren in je huis. Het is mogelijk om op afstand te communiceren met personen of dieren in je huis door middel van de luidsprekers.

Minpunten
  • De camera werkt op netstroom en is daarom niet volledig draadloos. Deze binnencamera gebruik je niet buiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Imou Rex 4MP 4-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Imou Rex 4MP 4-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Imou Rex 4MP 4-Pack. 

De review over Imou Rex 4MP 4-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals