Search
Close this search box.
  1. Imou Rex 4MP 3-Pack

Imou Rex 4MP 3-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor IMOU IPC-A46LP-imou. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Imou Rex 4MP 3-Pack.

Specificaties Imou Rex 4MP 3-Pack

Merk

IMOU

Fabrikantcode

IPC-A46LP-imou

Omschrijving van de Imou Rex 4MP 3-Pack

Met het Imou Rex 4MP 3-Pack houd je niet één, maar maar liefst drie verschillende ruimtes nauwlettend in de gaten. Deze slimme camera's bieden een volledig zicht van 355 graden rondom en kunnen ook nog eens tot 90 graden omhoog en omlaag kantelen. Je kunt de beelden van de camera's eenvoudig bekijken via de handige app, waarbij je altijd kunt genieten van kleurrijke beelden dankzij de geavanceerde nachtvisie-technologie. Deze camera's bieden niet alleen handmatige bediening via de app, maar hebben ook een slimme functie waarmee ze automatisch kunnen meebewegen wanneer ze een persoon detecteren. Als een van de camera's een indringer detecteert terwijl je niet thuis bent, zal het luide alarm de ongewenste gast direct afschrikken. Om ervoor te zorgen dat je nooit belangrijke momenten mist, kun je ervoor kiezen om de beelden op te slaan op een micro SD-kaart (niet inbegrepen) of je kunt ze veilig opslaan in de cloud tegen een vast maandelijks tarief per camera. Met de Imou Rex 4MP 3-Pack heb je altijd en overal toegang tot je beelden, zodat je met een gerust hart je huis kunt verlaten. De maandelijkse abonnementskosten voor de opslag van de beelden van alle drie de camera's bedragen slechts 5,97 voor 3 dagen opslag of 20,97 voor 30 dagen opslag. Kies voor gemoedsrust en betrouwbare beveiliging met dit veel.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand worden gedraaid, gekanteld en ingezoomd. Na het detecteren van beweging geeft deze camera een geluids- en lichtsignaal. Via de luidsprekers kun je op afstand met personen of dieren in je huis praten.

Minpunten
  • De camera werkt op elektriciteit en is dus niet volledig draadloos. Deze binnencamera gebruik je niet buiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Imou Rex 4MP 3-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Imou Rex 4MP 3-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Imou Rex 4MP 3-Pack. 

De review over Imou Rex 4MP 3-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals