Imou Rex 3D (3K) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor IMOU IPC-GS2DP-5K0W-imou. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Imou Rex 3D (3K).

Specificaties Imou Rex 3D (3K)

Merk

IMOU

Fabrikantcode

IPC-GS2DP-5K0W-imou

Omschrijving van de Imou Rex 3D (3K)

Met de Imou Rex 3D houd je elke kamer in je huis in de gaten, zelfs als je er niet bent. Deze innovatieve ip-camera biedt een bijna volledige 360 graden draaiing en een verticale hoek van 90 graden, zodat je een volledig overzicht hebt van wat er in de ruimte gebeurt. Met zijn automatische bewegingsvolging blijft de camera altijd gericht op de actie in je huis. Niet alleen biedt de Imou Rex 3D een indrukwekkend panoramisch zicht, maar het beschikt ook over een 3K resolutie. Hierdoor kun je tot 8 keer inzoomen zonder enig verlies aan beeldkwaliteit, waardoor je zelfs gezichten kunt herkennen. Bovendien onderscheidt de camera automatisch mensen van dieren, waardoor je minder onnodige meldingen ontvangt. Met behulp van de handige Imou app kun je niet alleen live beelden bekijken, maar ook eerdere opnames terugkijken. Je kunt ervoor kiezen om de beelden op te slaan op een micro SD-kaart (niet meegeleverd) of je kunt ervoor kiezen om ze veilig in de cloud op te slaan tegen een vast maandelijks bedrag. Met de Imou Rex 3D heb je dus altijd toegang tot belangrijke beelden, waar je ook bent.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand draaien, kantelen en zoomen. Dankzij de hoge resolutie kun je zonder zichtbaar kwaliteitsverlies inzoomen. Via de luidsprekers kun je op afstand met personen of dieren in je huis praten.

Minpunten
  • De camera kantelt niet sterk naar beneden, dus je kunt hem niet op een hoge kast plaatsen. De camera werkt op elektriciteit en is dus niet volledig draadloos.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Imou Rex 3D (3K)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Imou Rex 3D (3K) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Imou Rex 3D (3K). 

De review over Imou Rex 3D (3K) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals