Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Imou Knight 4K

Imou Knight 4K Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor IMOU IPC-F88FIP-0280B-imou. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Imou Knight 4K.

Specificaties Imou Knight 4K

Merk

IMOU

Fabrikantcode

IPC-F88FIP-0280B-imou

Omschrijving van de Imou Knight 4K

De Imou Knight 4K beveiligingscamera is een veelzijdige IP-camera met tal van functies. Met zijn 4K beeldkwaliteit legt hij haarscherpe beelden vast, zelfs 's nachts in kleur. Bovendien beschikt deze camera over een krachtige 600 Lumens lamp, waardoor ongewenste indringers direct in het licht worden gezet en met de sirene worden afgeschrikt. Via de handige app kun je live meekijken met de camera. Deze camera is voorzien van slimme functies zoals het tekenen van een lijn in de app. Zodra iemand over deze lijn loopt, ontvang je een melding, waardoor je bijvoorbeeld kunt controleren of er iemand binnenkomt. Daarnaast is de camera in staat om onderscheid te maken tussen mensen, auto's en dieren, wat het aantal valse meldingen aanzienlijk vermindert. Dankzij wifi 6 zijn verbindingsproblemen vrijwel uitgesloten. Je kunt de beelden opslaan op een SD-kaart of NVR, maar er is ook de mogelijkheid tot betaalde cloudopslag. De camera kan eenvoudig worden aangesloten op het stroomnetwerk. Met de Imou Knight 4K beveiligingscamera ben je verzekerd van hoogwaardige beeldkwaliteit en geavanceerde beveiligingsfuncties. Of het nu gaat om het bewaken van je huis, kantoor of winkel, deze camera biedt uitstekende prestaties en gemoedsrust.

Pluspunten
  • Dankzij de 4K resolutie is het beeld van de camera scherper dan dat van camera's met een full hd resolutie. Om alle functies te gebruiken, is er geen abonnement nodig. Met een bereik van ongeveer 30 meter infrarood zicht, biedt deze camera ook 's nachts duidelijk beeld zonder verlichting.

Minpunten
  • Er wordt geen SD-kaart of NVR meegeleverd om beelden op te slaan. Deze camera is niet draadloos, dus je moet een stroomkabel verbergen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Imou Knight 4K

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Imou Knight 4K tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Imou Knight 4K. 

De review over Imou Knight 4K is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals