Search
Close this search box.
  1. Imou DB60 Video Doorbell Kit

Imou DB60 Video Doorbell Kit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor IMOU DB60/DS21-PEUR-imou. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Imou DB60 Video Doorbell Kit.

Specificaties Imou DB60 Video Doorbell Kit

Merk

IMOU

Fabrikantcode

DB60/DS21-PEUR-imou

Omschrijving van de Imou DB60 Video Doorbell Kit

Met de Imou DB60 Kit slimme deurbel met deurbelgong hoef je je nooit meer af te vragen wie er voor je deur staat. Met de kristalheldere beelden van de 5-megapixel camera zie je precies wie er voor je deur staat. Zelfs als iemand je voortuin inloopt, ontvang je direct een melding via de handige Imou app. Zo blijf je altijd op de hoogte en mis je nooit meer een belangrijk moment. Wat deze slimme deurbel echt onderscheidt, is zijn geavanceerde technologie die mensen van dieren en objecten onderscheidt. Dit betekent dat je minder valse meldingen zult ontvangen, waardoor je alleen belangrijke meldingen krijgt. Bovendien heb je geen abonnement nodig om later beelden terug te kijken, dankzij de ingebouwde opslagmogelijkheid van de deurbel. De camera van de deurbel heeft een grote kijkhoek en beeldverhouding, waardoor je een beter overzicht hebt van wat er precies aan de hand is. En met de meegeleverde deurbelgong hoor je altijd luid en duidelijk wanneer er iemand aanbelt. Het beste van alles is dat de deurbel werkt op een batterij die maar liefst 180 dagen meegaat, waardoor je geen gedoe hebt met het trekken van kabels. Kortom, met de Imou DB60 Kit slimme deurbel met deurbelgong ben je verzekerd van veiligheid en gemak, zonder concessies te doen aan stijl en functionaliteit.

Pluspunten
  • De bel aan de deur is volledig draadloos, waardoor je hem gemakkelijk kunt plaatsen en verplaatsen. De bel aan de deur heeft een ingebouwd geheugen om beelden op te slaan, dus je hebt geen cloudabonnement nodig. De bel aan de deur heeft een ruime kijkhoek, waardoor je een relatief groot deel van je voortuin of oprit in de gaten kunt houden.

Minpunten
  • Om deze deurbel te kunnen gebruiken, heb je een krachtig wifi-signaal bij je voordeur nodig

    .

    Met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren bij je deurbel. Het is niet mogelijk om de bel aan te sluiten op de al bestaande bedrading van je deurbel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Imou DB60 Video Doorbell Kit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Imou DB60 Video Doorbell Kit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Imou DB60 Video Doorbell Kit. 

De review over Imou DB60 Video Doorbell Kit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals