Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Imou Cruiser 4MP

Imou Cruiser 4MP Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor IMOU IPC-S42FP-0360B-imou. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Imou Cruiser 4MP.

Specificaties Imou Cruiser 4MP

Merk

IMOU

Fabrikantcode

IPC-S42FP-0360B-imou

Omschrijving van de Imou Cruiser 4MP

De Imou Cruiser 4MP is een robuuste buitencamera met geavanceerde draai- en kantelfuncties. Met deze camera kun je gemakkelijk een groter deel van je tuin of oprit in de gaten houden, omdat hij zijwaarts en omhoog kan bewegen. Daarnaast beschikt de camera over een ingebouwde spotlight en sirene, die effectief helpen om inbrekers af te schrikken. Wat deze camera echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om te kiezen uit 4 verschillende nachtvisie standen, inclusief nachtvisie in kleur. Hierdoor kun je zelf bepalen welke instelling het beste past bij jouw behoeften en voorkeuren. Bovendien levert de camera beeldmateriaal van hoge kwaliteit met een resolutie van 4 megapixel, waardoor elk detail scherp wordt vastgelegd. Een ander handig kenmerk van de Imou Cruiser is dat hij het onderscheid kan maken tussen mensen en dieren. Hierdoor ontvang je alleen relevante bewegingsmeldingen, waardoor je minder valse alarmen krijgt. Je kunt ervoor kiezen om de beelden op te slaan in de cloud, op een geheugenkaart of op een nvr, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en behoeften. Bovendien is de camera compatibel met Google Assistant en Alexa, dus je kunt hem eenvoudig integreren in je slimme huis en bedienen met je stem.

Pluspunten
  • Het beeld van de camera is scherper dan dat van camera's met een full hd resolutie vanwege de 4 megapixel resolutie. Je kunt beelden direct opslaan op deze camera met behulp van het sd kaartslot. De camera heeft de mogelijkheid om op afstand te draaien, kantelen en zoomen.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-signaal nodig op de locatie waar je de camera installeert; met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. De sd-kaart om beelden op te slaan wordt niet automatisch meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Imou Cruiser 4MP

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Imou Cruiser 4MP tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Imou Cruiser 4MP. 

De review over Imou Cruiser 4MP is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals