Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Imou Cruiser 2 3K

Imou Cruiser 2 3K Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor IMOU IPC-GS7EP-5M0WE-imou. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Imou Cruiser 2 3K.

Specificaties Imou Cruiser 2 3K

Merk

IMOU

Fabrikantcode

IPC-GS7EP-5M0WE-imou

Omschrijving van de Imou Cruiser 2 3K

De Imou Cruiser 2 3K is een revolutionaire beveiligingscamera die je volledige gemoedsrust biedt. Met zijn geavanceerde pan-, tilt- en zoomfuncties kun je eenvoudig gebeurtenissen in je tuin volgen en inzoomen om alle details haarscherp te zien. Dankzij de indrukwekkende 3K resolutie heb je een kristalhelder beeld van je hele tuin, zodat er niets aan je aandacht ontsnapt. Wat deze camera echt onderscheidt, is het slimme AI-algoritme van Imou. Dit algoritme filtert onnodige meldingen, zoals bewegingen van dieren, zodat je alleen meldingen ontvangt wanneer er echt iets belangrijks gebeurt. Met de ingebouwde schijnwerper kun je je tuin verlichten en zelfs 's nachts opnemen in het donker. Bovendien zorgt het krachtige ingebouwde alarm voor een luid signaal dat indringers afschrikt en je veiligheid verhoogt. Met de handige Imou-app ontvang je binnen een seconde meldingen op je smartphone zodra er een indringer wordt gedetecteerd. Je kunt direct live meekijken en zelfs achteraf beelden terugkijken. De Imou Cruiser 2 3K biedt niet alleen uitstekende beveiliging, maar ook gemoedsrust en gemak. Bescherm je huis en tuin met deze state-of-the-art beveiligingscamera en geniet van een veilige en zorgeloze omgeving.

Pluspunten
  • Dankzij de 3K resolutie is het beeld van de camera scherper dan dat van camera's met een full hd resolutie. De camera kan op afstand draaien, kantelen en zoomen. Met de sd-kaartsleuf sla je beelden direct op deze camera op, je hebt hiervoor geen abonnement nodig.

Minpunten
  • Voor het installeren van de camera heb je een goede wifi-verbinding nodig op de locatie

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. De SD-kaart om beelden op te slaan wordt niet automatisch meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Imou Cruiser 2 3K

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Imou Cruiser 2 3K tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Imou Cruiser 2 3K. 

De review over Imou Cruiser 2 3K is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals