Imou Cell Go Solar Kit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor IMOU Imou-KIT/IPC-B32P/FSP12. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Imou Cell Go Solar Kit.

Specificaties Imou Cell Go Solar Kit

Merk

IMOU

Fabrikantcode

Imou-KIT/IPC-B32P/FSP12

Omschrijving van de Imou Cell Go Solar Kit

De Imou Cell Go Solar Kit is de perfecte oplossing voor het beveiligen van je huis of tuin. Deze kit bestaat uit de flexibele Imou Cell Go ip-camera en een handig zonnepaneel. Door het zonnepaneel aan te sluiten op de camera, wordt de batterij automatisch opgeladen wanneer het weer helder is. Dit betekent dat je de beveiligingscamera veel minder vaak van de muur hoeft te halen om op te laden. Met de Imou Cell Go kun je de camera overal plaatsen waar je wifi-ontvangst hebt, omdat je geen stroomaansluiting nodig hebt. Dit geeft je de vrijheid om de camera precies daar te plaatsen waar je extra beveiliging nodig hebt. Je kunt eenvoudig meldingen ontvangen en beelden bekijken via de handige Imou-app. Wat deze ip-camera echt onderscheidt, is de ingebouwde opslag van 4 GB. Dit betekent dat je ongeveer een halfjaar aan beelden kunt opslaan zonder dat je je zorgen hoeft te maken over extra opslagruimte. Bovendien voorkomt het AI-algoritme van Imou valse meldingen van bijvoorbeeld dieren of vallende bladeren. Je ontvangt alleen belangrijke meldingen die er echt toe doen. Om de beveiliging naar een hoger niveau te tillen, heeft de Imou Cell Go ook een ingebouwd alarm. Dit alarm gaat af zodra een ongenode gast je tuin of huis betreedt, waardoor inbrekers worden afgeschrikt. Met de Imou Cell Go Solar Kit ben je altijd verzekerd van betrouwbare en effectieve beve.

Pluspunten
  • Doordat de camera op batterijen werkt, is hij volledig draadloos en kun je hem overal plaatsen. Bij helder weer laadt het meegeleverde zonnepaneel de batterij op. Omdat de camera de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om ze terug te kijken.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-verbinding nodig op de plaats waar je de camera installeert. De interne opslag is beperkt tot 4 GB en wordt niet uitgebreid.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Imou Cell Go Solar Kit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Imou Cell Go Solar Kit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Imou Cell Go Solar Kit. 

De review over Imou Cell Go Solar Kit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals