Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Imou Cell Go

Imou Cell Go Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor IMOU IPC-B32P-V2-imou. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Imou Cell Go.

Specificaties Imou Cell Go

Merk

IMOU

Fabrikantcode

IPC-B32P-V2-imou

Omschrijving van de Imou Cell Go

De Imou Cell Go is een revolutionaire bewakingscamera die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Met zijn compacte formaat en ingebouwde batterij kan deze ip-camera overal worden geplaatst waar wifi-ontvangst is. Dit betekent dat je de camera flexibel kunt gebruiken en eenvoudig kunt plaatsen in je huis of tuin. Met de handige Imou app ontvang je direct meldingen en kun je de beelden bekijken. De camera heeft zelfs 4 GB ingebouwde opslag, wat genoeg is voor ongeveer een halfjaar aan beeldmateriaal. En het beste van alles? Dankzij het geavanceerde AI-algoritme van Imou hoef je je geen zorgen te maken over valse meldingen van dieren of vallende bladeren. Maar dat is nog niet alles! De Imou Cell Go is uitgerust met een ingebouwd alarm dat afgaat wanneer er een ongewenste gast je tuin of huis probeert binnen te dringen. Zo schrik je potentiële inbrekers direct af en bescherm je jouw kostbare bezittingen. Met de Imou Cell Go hoef je nooit meer te twijfelen aan de veiligheid van je huis of tuin.

Pluspunten
  • Doordat de camera op batterijen werkt, is hij volledig draadloos en kan je hem plaatsen waar je maar wilt. Aangezien de camera de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kijken. De camera is waterdicht, waardoor je hem ook buiten kan gebruiken.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-signaal nodig op de locatie waar je de camera installeert; met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera. De interne opslag is beperkt tot 4 GB en deze kan niet worden uitgebreid.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Imou Cell Go

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Imou Cell Go tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Imou Cell Go. 

De review over Imou Cell Go is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals