Imou Bullet 2 Pro Full HD Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor IMOU IPC-F26FEP-0280B-imou. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Imou Bullet 2 Pro Full HD.

Specificaties Imou Bullet 2 Pro Full HD

Merk

IMOU

Fabrikantcode

IPC-F26FEP-0280B-imou

Omschrijving van de Imou Bullet 2 Pro Full HD

Bescherm een groot deel van je tuin of straat met de Imou Bullet 2 Pro. Deze robuuste buitencamera is bestand tegen alle weersomstandigheden en legt alles vast in Full HD-kwaliteit. Dankzij de dubbele antennes wordt het beeldmateriaal soepel en zonder onderbrekingen naar je smartphone gestuurd. Met behulp van geavanceerde persoonsherkenningstechnologie ontvang je alleen relevante pushmeldingen, zodat je altijd op de hoogte blijft van wat er gebeurt. Het is mogelijk om de detectiezone naar wens aan te passen, zodat je alleen meldingen ontvangt van beweging in belangrijke gebieden. Op die manier voorkom je onnodige notificaties en kun je je aandacht richten op de belangrijkste plekken. Je hebt de keuze om de beelden op te slaan op een SD-kaart of een NVR, waardoor je altijd toegang hebt tot de opgenomen beelden. Daarnaast biedt de camera ook de mogelijkheid tot cloudopslag, waarbij je de eerste 30 dagen gratis kunt gebruiken. Vanaf de tweede maand kost de cloudopslag slechts € 7,- per maand, zodat je altijd een back-up van je beeldmateriaal hebt.

Pluspunten
  • Met de geïntegreerde microfoon kun je horen wat er op afstand gebeurt. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op deze camera op. De camera is waterbestendig en kan daarom ook buiten worden gebruikt.

Minpunten
  • Vanwege het ontbreken van Power over Ethernet, moet je deze camera alleen op een stopcontact aansluiten. Om de beelden in de cloud op te slaan, heb je een abonnement nodig, anders kun je een SD-kaart kopen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Imou Bullet 2 Pro Full HD

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Imou Bullet 2 Pro Full HD tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Imou Bullet 2 Pro Full HD. 

De review over Imou Bullet 2 Pro Full HD is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals