Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Imou A1 4MP

Imou A1 4MP Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor IMOU IPC-A42P-B-V2-imou. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Imou A1 4MP.

Specificaties Imou A1 4MP

Merk

IMOU

Fabrikantcode

IPC-A42P-B-V2-imou

Omschrijving van de Imou A1 4MP

Met de Imou A1 4MP beveiligingscamera heb je een volledig overzicht van wat er zich afspeelt in de hele kamer. De camera biedt een indrukwekkende 4 megapixel resolutie, waardoor het beeldmateriaal van hogere kwaliteit is dan traditionele full hd camera's. Daarnaast heeft deze PTZ beveiligingscamera een handige automatische draai- en kantelfunctie, die automatisch in werking treedt zodra beweging wordt gedetecteerd. Wat deze camera echt onderscheidt, is zijn geavanceerde mogelijkheid om onderscheid te maken tussen mensen en dieren. Dit betekent dat je alleen relevante meldingen op je smartphone ontvangt bij detectie van menselijke activiteit, waardoor je kostbare tijd bespaart. Bovendien heeft de Imou A1 4MP ook een geluidsdetectiefunctie, waardoor je direct een melding ontvangt als er vreemde geluiden worden geregistreerd, zoals het huilen van een kind of het blaffen van een hond. Dankzij de ingebouwde microfoon kun je zelfs op afstand communiceren met mensen in de kamer, wat ideaal is als je bijvoorbeeld wilt spreken met een familielid of een huisdier gerust wilt stellen. Je hebt verschillende opties om de camerabeelden op te slaan, zoals in de cloud, op een sd-kaart of op een nvr. Bovendien is de Imou A1 4MP compatibel met spraakassistenten zoals Alexa of Google Assistant, waardoor je eenvoudig toegang hebt tot de camera via je stemopdrachten.

Pluspunten
  • Met een resolutie van 4 megapixels is het beeld van de camera scherper dan dat van camera's met een full hd resolutie. De camera kan op afstand draaien, kantelen en zoomen. Met de sd-kaartsleuf sla je beelden direct op deze camera op.

Minpunten
  • Voor een goede verbinding heb je een sterk wifi-signaal nodig op de 2,4GHz frequentieband

    .

    De camera werkt niet op 5GHz. De SD-kaart om beelden op te slaan wordt niet automatisch meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Imou A1 4MP

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Imou A1 4MP tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Imou A1 4MP. 

De review over Imou A1 4MP is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals