Honeywell TC10PCE Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Honeywell TC10PE. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Honeywell TC10PCE.

Specificaties Honeywell TC10PCE

Merk

Honeywell

Fabrikantcode

TC10PE

Omschrijving van de Honeywell TC10PCE

De Honeywell TC10PCE zorgt ervoor dat je kamer koeler wordt op warme dagen, zonder enige geluidsoverlast. Deze luchtkoeler is namelijk uiterst stil, waardoor je alleen de frisse lucht voelt zonder enige hinder te ondervinden. De TC10PCE beschikt over 3 snelheden die eenvoudig kunnen worden ingesteld met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening. Bovendien heeft deze aircooler een ingebouwde ionisatiefunctie die de lucht in de ruimte zuivert. Het apparaat heeft een ruim waterreservoir van 10 liter waar je koud water in kunt doen. Dit water wordt gebruikt om koelere lucht te verspreiden dan een gewone ventilator. Je hebt de vrijheid om te kiezen of je alleen de ventilator wilt gebruiken, of ook de extra koelingsfunctie inschakelt. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de luchtkoeler eenvoudig verplaatsen van de woonkamer naar je hobby- of werkkamer. Let op: een aircooler is géén mobiele airconditioner. In de praktijk fungeert een aircooler als een ventilator die een verfrissende wind produceert. Daarnaast biedt de Honeywell TC10PCE nog meer voordelen. Het beschikt over een timerfunctie, waarmee je de gewenste werktijd kunt instellen. Dit bespaart energie en zorgt voor een efficiënt gebruik. Bovendien is het apparaat voorzien van een handige LED-display, waarop je duidelijk de geselecteerde instellingen kunt.

Pluspunten
  • De aircooler is voorzien van een ingebouwde ionisatiefunctie, waardoor hij de lucht in de ruimte zuivert. Dankzij de standaard meegeleverde afstandsbediening bedien je de koeler vanuit je luie stoel. Met een geluidsniveau van 47 decibel is de mobiele luchtkoeler relatief stil.

Minpunten
  • Een luchtkoeler is geen airconditioning, dus koelt hij de lucht niet met behulp van een koelmiddel

    .

    Daarom daalt de temperatuur in de kamer niet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Honeywell TC10PCE

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Honeywell TC10PCE tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Honeywell TC10PCE. 

De review over Honeywell TC10PCE is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.