Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Honeywell HYF290

Honeywell HYF290 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Honeywell HYF290E4. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Honeywell HYF290.

Specificaties Honeywell HYF290

Merk

Honeywell

Fabrikantcode

HYF290E4

Omschrijving van de Honeywell HYF290

De Honeywell HYF290 is de perfecte toevoeging aan elke kamer. Met zijn 8 verschillende standen kun je de blaassnelheid naar jouw persoonlijke voorkeur aanpassen, zodat je altijd geniet van een verkoelende wind. Of je nu wilt ontspannen in de woonkamer, werken in je thuiskantoor of slapen in de slaapkamer, deze torenventilator zorgt ervoor dat je altijd een comfortabele temperatuur hebt. Een handige functie van de HYF290 is de timer, waarmee je kunt kiezen tussen 1, 2, 4 of 8 uur. Zo kun je de ventilator instellen om automatisch uit te schakelen nadat de door jou gekozen tijd is verstreken. Geen zorgen meer over het laten aanstaan van de ventilator terwijl je slaapt of de deur uit bent. Daarnaast heeft deze ventilator een zelfdraaiende functie, waardoor de wind gelijkmatig door de hele kamer wordt verspreid in plaats van naar één punt te blazen. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de HYF290 eenvoudig bedienen vanaf je bank of eettafel. Geen gedoe meer met opstaan om de blaassnelheid aan te passen. Blijf gewoon lekker zitten en geniet van de verkoeling. Kortom, de Honeywell HYF290 is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar comfort en gemak in huis.

Pluspunten
  • Met 8 verschillende instellingen selecteer je de gewenste verkoeling. Door de timer in te stellen, stopt de ventilator automatisch na een bepaalde tijd met blazen. Een torenventilator neemt minder ruimte in dan een statiefventilator.

Minpunten
  • Een torenventilator produceert meer geluid dan een staande of tafelventilator.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Honeywell HYF290

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Honeywell HYF290 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Honeywell HYF290. 

De review over Honeywell HYF290 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.