Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Honeywell Home DC311N

Honeywell Home DC311N Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Honeywell DC311N. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Honeywell Home DC311N.

Specificaties Honeywell Home DC311N

Merk

Honeywell

Fabrikantcode

DC311N

Omschrijving van de Honeywell Home DC311N

De Honeywell DC311N is een innovatieve draadloze deurbel die gemak en flexibiliteit biedt. Met deze deurbel kunt u de deurknop draadloos bij de voordeur plaatsen en de ontvanger op elke gewenste plek in huis. Dit betekent dat u geen gedoe heeft met draden en dat u de deurbel overal kunt installeren waar u maar wilt. De Honeywell DC311N wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke installatie. Zodra u de deurknop en de ontvanger uit de verpakking haalt, zijn ze direct met elkaar verbonden. U hoeft alleen maar de deurknop bij de voordeur te plaatsen en de ontvanger binnen in huis. Dit maakt het heel eenvoudig om uw nieuwe deurbel te laten werken. Met een bereik van maximaal 150 meter kunt u de ontvanger op een geschikte plek in huis plaatsen, zodat u altijd de deurbel hoort, waar u ook bent. De ontvanger heeft 4 verschillende melodieën waaruit u kunt kiezen en een maximaal geluidsniveau van 80 decibel. Dit betekent dat de deurbel luid genoeg is om gehoord te worden, zelfs als u zich in een andere kamer bevindt of als er achtergrondgeluid is. Met de Honeywell DC311N haalt u niet alleen een betrouwbare deurbel in huis, maar ook een stukje gemak en flexibiliteit. U kunt de deurbel eenvoudig installeren en aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. Of u nu in de keuken bent, op zolder of in de tuin, u zult.

Pluspunten
  • Neem de ontvanger mee naar een plek waar je de bel niet goed hoort, zoals de zolder of tuin. Stel de melodie van de deurbel naar eigen wensen in. Dankzij de IP55 certificering kun je de deurdrukker veilig buiten hangen.

Minpunten
  • De deurknop heeft geen naamvenster, waardoor bezoekers niet direct kunnen zien bij wie ze voor de deur staan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Honeywell Home DC311N

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Honeywell Home DC311N tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Honeywell Home DC311N. 

De review over Honeywell Home DC311N is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals