Honeywell HJ16CESVWK Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Honeywell 112336. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Honeywell HJ16CESVWK.

Specificaties Honeywell HJ16CESVWK

Merk

Honeywell

Fabrikantcode

112336

Omschrijving van de Honeywell HJ16CESVWK

De Honeywell HJ16CESVWK is een geavanceerde airconditioner die ontworpen is om aan al je koelbehoeften te voldoen. Met de mogelijkheid om de airco te bedienen via een app, afstandsbediening en spraakassistenten zoals Google en Amazon, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om de perfecte temperatuur te creëren. Met een indrukwekkende koelcapaciteit van 16.000 BTU kan deze airco ruimtes tot 29 vierkante meter effectief verkoelen. Of je nu de temperatuur wilt verlagen met de koelstand, een verfrissend briesje wilt creëren met de ventilatiestand, of de luchtvochtigheid wilt verminderen met de ontvochtigingsstand, deze airco biedt verschillende opties om aan je persoonlijke voorkeuren te voldoen. Daarnaast is de Honeywell HJ16CESVWK ontworpen met jouw comfort in gedachten. Met een maximaal geluidsniveau van 65 decibel is de airco stil genoeg om je niet te storen tijdens je dagelijkse bezigheden. Bovendien wordt de airco geleverd met een afvoerslang van 120 centimeter lang, zodat je deze kunt gebruiken in verschillende ruimtes. Controleer echter wel of deze lengte voldoende is voor de ruimte waar je de airco wilt plaatsen. Kies voor de Honeywell HJ16CESVWK en geniet van de ultieme verkoeling en comfort, waar je ook bent. Met zijn slimme functies en gebruiksgemak maakt deze airco het gemakkelijker dan ooit.

Pluspunten
  • Bedien de airconditioner op afstand met behulp van de Honeywell-app of met de spraakassistentie van Google en Amazon. De draagbare airconditioner heeft een ventilatiefunctie om alleen lucht te blazen zonder te koelen. Met een koelvermogen van 16.000 BTU kan deze airconditioner een gemiddelde woonkamer van 29 vierkante meter koelen.

Minpunten
  • De mobiele airco produceert veel geluid, met een geluidsniveau van 65 decibel. Hierdoor wordt het moeilijker om hem naar een andere verdieping te tillen, omdat hij 32 kilogram weegt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Honeywell HJ16CESVWK

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Honeywell HJ16CESVWK tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Honeywell HJ16CESVWK. 

De review over Honeywell HJ16CESVWK is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.