Honeywell HJ14CESVWK Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Honeywell 112335. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Honeywell HJ14CESVWK.

Specificaties Honeywell HJ14CESVWK

Merk

Honeywell

Fabrikantcode

112335

Omschrijving van de Honeywell HJ14CESVWK

De Honeywell HJ14CESVWK is een buitengewoon handige en intelligente airconditioner die je volledig kunt bedienen met behulp van een gebruiksvriendelijke app, een handige afstandsbediening en zelfs de spraakassistenten van Google en Amazon. Met een indrukwekkende koelcapaciteit van 14.000 BTU kan deze airco moeiteloos een ruimte van maar liefst 26 vierkante meter verkoelen, zelfs als deze kampt met hoge warmtelasten. Bovendien biedt dit apparaat verschillende standen, zodat je altijd de perfecte koelervaring kunt kiezen. Of je nu de temperatuur wilt verlagen met de koelfunctie of gewoon een verfrissend briesje wilt creëren met de ventilatiefunctie, de keuze is aan jou. Dankzij de ontvochtigingsstand kun je de luchtvochtigheid in de kamer effectief verminderen, waardoor de lucht minder warm en drukkend aanvoelt. Het maximale geluidsniveau van deze airco is 65 decibel, wat betekent dat je hem duidelijk kunt horen terwijl hij zijn werk doet. Het is belangrijk om op te merken dat de lengte van de afvoerslang 120 centimeter is. Het is raadzaam om te controleren of deze lengte voldoende is voor de ruimte waarin je van plan bent de airco te plaatsen. Met de Honeywell HJ14CESVWK haal je niet alleen een krachtige en veelzijdige airconditioner in huis, maar ook een slimme en gebruiksvriendelijke metgezel die je altijd.

Pluspunten
  • Bedien de airco op afstand met behulp van de Honeywell-app of met de spraakassistentie van Google en Amazon. De draagbare airconditioner heeft een ventilatiefunctie die alleen lucht blaast zonder te koelen. Met een koelcapaciteit van 14.000 BTU kan deze airco een gemiddelde woonkamer van 26 vierkante meter koelen.

Minpunten
  • De mobiele airco produceert veel geluid, met een geluidsniveau van 65 decibel. Vanwege zijn gewicht van 31,3 kilogram is het minder eenvoudig om deze airco naar een andere verdieping te tillen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Honeywell HJ14CESVWK

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Honeywell HJ14CESVWK tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Honeywell HJ14CESVWK. 

De review over Honeywell HJ14CESVWK is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.