Google Nest Hello + Friedland Beltrafo Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest NC5100EX. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Hello + Friedland Beltrafo.

Specificaties Google Nest Hello + Friedland Beltrafo

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

NC5100EX

Omschrijving van de Google Nest Hello + Friedland Beltrafo

Met de Google Nest Hello + Friedland Beltrafo bundel haal je het beste uit je videodeurbel. De beltransformator zorgt ervoor dat de Google Nest Hello altijd de juiste stroom krijgt, zodat je altijd verbonden blijft met wat er voor je deur gebeurt. Met de Google Nest Hello hoef je je nooit meer af te vragen wie er aanbelt. Deze slimme videodeurbel streamt 24/7, zodat je op elk moment live kunt meekijken. Dankzij gezichtsherkenning, die beschikbaar is met een Google Nest Aware abonnement, herkent de deurbel zelfs je familie en vrienden en ontvang je een aparte melding in de app. Zo weet je altijd wie er voor de deur staat, zelfs als je niet thuis bent. Met de ingebouwde microfoon kun je eenvoudig met je bezoekers praten, met slechts één druk op de knop. Heb je geen tijd om te praten? Geen probleem! Kies gewoon een van de voorgeprogrammeerde berichten om je bezoekers te laten weten dat je even niet beschikbaar bent. En maak je geen zorgen over het opslaan van beeldmateriaal, want alles wordt veilig opgeslagen in de cloud met een beveiligde encryptie. Met de Google Nest Hello + Friedland Beltrafo ben je verzekerd van een veilige en slimme manier om je bezoekers te verwelkomen!

Pluspunten
  • Met de Google Nest Hello weet je altijd en overal wie er aan de deur staat. Bekijk dag en nacht live via de app wie er voor je deur staat. Dankzij de bijgeleverde beltransformator kan je de Google Nest Hello met zwakstroom installeren, waardoor hij goed functioneert.

Minpunten
  • Het is verstandig om een monteur in te schakelen als je zelf niet zo handig bent bij de installatie van deze slimme deurbel. Om volledig gebruik te kunnen maken van de slimme deurbel, heb je een Google Nest Aware abonnement nodig

    .

    Dit abonnement is verkrijgbaar vanaf 50 euro per jaar.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Hello + Friedland Beltrafo

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Hello + Friedland Beltrafo tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Hello + Friedland Beltrafo. 

De review over Google Nest Hello + Friedland Beltrafo is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals