Search
Close this search box.
  1. Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam

Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01317-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam.

Specificaties Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01317-FR

Omschrijving van de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam

Met de Google Nest Doorbell Wired en Google Nest Cam kun je zowel de voordeur als de omgeving rondom je huis in de gaten houden. Dit handige duo kan worden bediend via de Google Home app, waarmee je ook andere slimme apparaten kunt aansturen. De Nest Cam is een geavanceerde beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden opgehangen. Deze IP-camera werkt op een oplaadbare batterij, zodat je hem ook op een plek zonder stopcontact kunt installeren. De Google Nest Hello Doorbell moet bedraad worden aangesloten en vereist een transformator om de juiste spanning te krijgen. Zowel de camera als de deurbel kunnen onderscheid maken tussen personen, dieren en voertuigen. Als er iets gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone. Om ook een geluidssignaal in huis te horen, kun je een Nest Mini toevoegen. Met dit slimme en betrouwbare systeem kun je met een gerust hart je huis en omgeving in de gaten houden, waar je ook bent.

Pluspunten
  • De camera en deurbel onderscheiden tussen mensen, dieren en voorwerpen. Je sluit de deurbel aan op de bestaande bedrading van je deurbel. Je bekijkt de beelden van beide apparaten in de Google Home-app, waarin je met bezoekers kunt praten.

Minpunten
  • Om een geluidssignaal in huis te horen, voeg je een Nest Hub of Nest Mini toe. De installatie van de Nest Hello Deurbel is lastig als je niet erg handig bent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam. 

De review over Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals