Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 5-pack

Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 5-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01317-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 5-pack.

Specificaties Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 5-pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01317-FR

Omschrijving van de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 5-pack

Met de Google Nest Doorbell Wired en Google Nest Cam 5-pack kun je gemakkelijk je voordeur en de omgeving rondom je huis in de gaten houden. Dit kun je allemaal doen via de handige Google Home app, waar je ook andere slimme apparaten kunt bedienen. De Nest Cam is een slimme beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden opgehangen. Deze camera werkt op een oplaadbare batterij, waardoor je hem zelfs op plekken zonder stopcontact kunt installeren. De Google Nest Hello Doorbell wordt bedraad aangesloten en vereist een transformator om de juiste spanning te krijgen. Zowel de camera als de deurbel kunnen onderscheid maken tussen personen, dieren en voertuigen. Als er iets gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone. Om ook in huis een geluidssignaal te ontvangen, kun je een Nest Mini toevoegen. Met deze complete set kun je je huis en omgeving op een slimme en efficiënte manier beveiligen. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt altijd een oogje in het zeil houden en direct actie ondernemen als dat nodig is. Daarnaast is het handig dat je de camera ook kunt gebruiken zonder stopcontact, waardoor je flexibiliteit hebt bij het kiezen van de juiste installatieplek. Met de Google Nest Doorbell Wired en Google Nest Cam 5-pack ben je verzekerd van een veilig gevoel en kun je met een gerust hart de deur uit.

Pluspunten
  • De camera en deurbel onderscheiden mensen, dieren en objecten. Je verbindt de deurbel met de bestaande bedrading van je deurbel. Je bekijkt de beelden van beide apparaten in de Google Home app, waar je met bezoekers kunt praten.

Minpunten
  • Om een geluidssignaal in huis te kunnen horen, dien je een Nest Hub of Nest Mini toe te voegen. Als je zelf niet zo handig bent, kan de installatie van de Nest Hello Doorbell moeilijk zijn.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 5-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 5-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 5-pack. 

De review over Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 5-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals