Search
Close this search box.
  1. Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 4-pack

Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 4-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01894-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 4-pack.

Specificaties Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 4-pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01894-FR

Omschrijving van de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 4-pack

Met de Google Nest Doorbell Wired en Google Nest Cam 4-pack heb je volledige controle over je voordeur en de omgeving rondom je huis. Met behulp van de Google Home app kun je niet alleen deze slimme apparaten bedienen, maar ook andere slimme apparaten in je huis aansturen. De Nest Cam is een geavanceerde beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden geïnstalleerd. Deze IP-camera werkt op een oplaadbare batterij, waardoor je hem zelfs op plaatsen zonder stopcontact kunt plaatsen. Aan de andere kant sluit je de Google Nest Hello Doorbell bedraad aan, waarvoor je een trafo nodig hebt om de juiste spanning te leveren. Wat deze camera en deurbel echt onderscheidt, is hun vermogen om personen, dieren en voertuigen van elkaar te onderscheiden. Dit betekent dat je altijd op de hoogte wordt gehouden van wat er gebeurt rondom je huis. Zodra er iets verdachts gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone, zodat je gelijk actie kunt ondernemen. Wil je ook een geluidssignaal in huis horen wanneer er iemand aanbelt of wanneer er beweging wordt gedetecteerd? Voeg dan een Nest Mini toe aan je set-up en geniet van een nog betere gemoedsrust. Met de Google Nest Doorbell Wired en Google Nest Cam 4-pack hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je huis en kun je met een gerust hart genieten van je dagelijkse bezigheden.

Pluspunten
  • De camera en deurbel onderscheiden mensen, dieren en voorwerpen. Je sluit de deurbel aan op de bestaande bedrading van je deurbel. Je bekijkt de beelden van beide apparaten in de Google Home-app, waarin je met bezoekers praat.

Minpunten
  • Om een geluidssignaal in huis te kunnen horen, moet je een Nest Hub of Nest Mini toevoegen. Het installeren van de Nest Hello deurbel is lastig als je niet zo handig bent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 4-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 4-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 4-pack. 

De review over Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 4-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals