Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 3-pack

Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 3-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01317-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 3-pack.

Specificaties Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 3-pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01317-FR

Omschrijving van de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 3-pack

Met de Google Nest Doorbell Wired en Google Nest Cam 3-pack heb je volledige controle over je voordeur en de omgeving rondom je huis. Met behulp van de Google Home app kun je niet alleen deze slimme apparaten bedienen, maar ook andere slimme apparaten in je huis. De Nest Cam is een geavanceerde beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden geïnstalleerd. Dankzij de oplaadbare batterij kun je deze camera zelfs op plaatsen zonder stopcontact gebruiken. De Google Nest Hello Doorbell wordt bedraad aangesloten en vereist een speciale trafo voor de juiste spanning. Met deze camera en deurbel kun je personen, dieren en voertuigen van elkaar onderscheiden. Als er iets ongewoons gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone. Wil je ook een geluidssignaal in huis horen? Voeg dan een Nest Mini toe aan je systeem. Zo blijf je altijd op de hoogte van wat er bij je voordeur gebeurt, waar je ook bent in huis.

Pluspunten
  • De camera en deurbel onderscheiden tussen mensen, dieren en voorwerpen. Je verbindt de deurbel met de bestaande bedrading van je deurbel. Je bekijkt de beelden van beide apparaten in de Google Home-app, waarin je tegen bezoekers praat.

Minpunten
  • Om een geluidssignaal in huis te horen, voeg je een Nest Hub of Nest Mini toe. Als je niet erg handig bent, is de installatie van de Nest Hello Deurbel moeilijk.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 3-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 3-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 3-pack. 

De review over Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 3-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals