Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 2-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01894-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 2-pack.

Specificaties Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 2-pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01894-FR

Omschrijving van de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 2-pack

Met de Google Nest Doorbell Wired en Google Nest Cam 2-pack heb je de perfecte combinatie om je voordeur en de omgeving rondom je huis in de gaten te houden. Met behulp van de geavanceerde technologie van deze producten kun je alles controleren via de handige Google Home app, waar je ook andere slimme apparaten kunt bedienen. De Nest Cam is een slimme beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden opgehangen. Deze IP-camera werkt op een oplaadbare batterij, waardoor je hem zelfs op plaatsen zonder stopcontact kunt installeren. De Google Nest Hello Doorbell wordt bedraad aangesloten en vereist een transformator om de juiste spanning te krijgen. Deze camera en deurbel hebben de mogelijkheid om personen, dieren en voertuigen van elkaar te onderscheiden. Als er iets gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone. Wil je ook in huis een geluidssignaal horen wanneer er iets gebeurt, dan voeg je eenvoudig een Nest Mini toe. Met dit complete pakket ben je verzekerd van ultieme beveiliging en gemak, waar je ook bent. Blijf altijd op de hoogte van wat er rondom je huis gebeurt en neem geen enkel risico met de Google Nest Doorbell Wired en Google Nest Cam 2-pack.

Pluspunten
  • De camera en deurbel maken een onderscheid tussen mensen, dieren en objecten. Je sluit de deurbel aan op de bestaande bedrading van je deurbel. Je bekijkt de beelden van beide apparaten in de Google Home-app, waarin je met bezoekers praat.

Minpunten
  • Om een geluidssignaal in huis te horen, voeg je een Nest Hub of Nest Mini toe. De installatie van de Nest Hello deurbel is lastig als je niet zo handig bent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 2-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 2-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 2-pack. 

De review over Google Nest Doorbell Wired + Google Nest Cam 2-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals