Zoek
Sluit dit zoekvak.
 1. Google Nest Doorbell Wired

Google Nest Doorbell Wired Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest NC5100EX. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Doorbell Wired.

Specificaties Google Nest Doorbell Wired

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

NC5100EX

Omschrijving van de Google Nest Doorbell Wired

Let op: de installatie van deze slimme deurbel is moeilijk, het is verstandig om een monteur in te schakelen als je zelf niet zo handig bent. Met de Google Nest Doorbell Wired weet je altijd en overal wie er voor jouw deur staat. Vervang jouw huidige deurbel eenvoudig door deze slimme Google Nest deurbel. De deurbel streamt continu, waardoor je op elk moment live kunt meekijken. Met een Google Nest Aware abonnement herkent deze slimme deurbel zelfs jouw familie en vrienden met behulp van gezichtsherkenning. Je ontvangt dan een aparte update in de app, zodat je altijd op de hoogte bent. Daarnaast kun je met slechts één druk op de knop communiceren met je bezoek via de ingebouwde microfoon en speakers. Ook heb je de mogelijkheid om een van de voorgeprogrammeerde berichten te kiezen. Alle beeldmateriaal wordt veilig opgeslagen in de cloud met behulp van geavanceerde encryptie. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je materiaal in verkeerde handen valt. Met de Google Nest Doorbell Wired ben je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat en kun je op een makkelijke en veilige manier communiceren met je bezoek.

Pluspunten
 • Aangezien de deurbel HDR ondersteunt, zijn details en contrasten beter zichtbaar. Sluit de bel aan op de bestaande bedrading van je deurbel. Koppel de deurbel aan Google Assistant om hem te laten samenwerken met je andere slimme apparaten.

Minpunten
 • Om de Google Nest Hello te installeren, heb je een beltransformator van 12 volt nodig

  .

  Bekijk onze aanbevolen combinaties hiervoor. Voor het gebruik van deze deurbel heb je een sterk wifi-signaal bij je voordeur nodig

  .

  Met een wifi versterker kun je een sterk wifi netwerk creëren bij je deurbel. Om volledig gebruik te kunnen maken van de slimme deurbel, heb je een Google Nest Aware abonnement nodig

  .

  Dit abonnement is verkrijgbaar vanaf 50 euro per jaar.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Doorbell Wired

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Doorbell Wired tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Doorbell Wired. 

De review over Google Nest Doorbell Wired is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals