Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Google Nest Doorbell Battery + Nest Hub + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge

Google Nest Doorbell Battery + Nest Hub + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Nuki NU016. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Doorbell Battery + Nest Hub + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge.

Specificaties Google Nest Doorbell Battery + Nest Hub + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge

Merk

Nuki

Fabrikantcode

NU016

Omschrijving van de Google Nest Doorbell Battery + Nest Hub + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge

Met deze geweldige combinatie van de Google Nest Doorbell Battery, Nest Hub en de Nuki Smart Lock, ben je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat en kun je de deur vanaf elke locatie openen. Het is super handig, want zodra er iemand aanbelt, zie je direct het videobeeld op de Google Nest Hub. De deurbel filmt je bezoekers in haarscherpe hd-kwaliteit en toont ze van top tot teen dankzij de 3:4 beeldverhouding. Zo kun je altijd met een gerust hart beslissen of je de deur opent. Maar dat is nog niet alles! Met de Nuki Smart Lock in combinatie met de Nuki Bridge, kun je de deur op afstand ontgrendelen. Dit betekent dat je altijd en overal je familie kunt binnenlaten, zelfs als je niet thuis bent. Geen gedoe meer met sleutels of het missen van belangrijke bezorgingen. Je installeert het Nuki Smart Lock eenvoudig op je bestaande slot, dus geen gedoe met ingewikkelde installaties. Het is een slimme en efficiënte oplossing die je dagelijkse leven een stuk gemakkelijker maakt. Kortom, met deze combinatie van de Google Nest Doorbell Battery, Nest Hub en Nuki Smart Lock, geniet je van ultiem gemak en gemoedsrust.

Pluspunten
  • De deurbel kan zowel bekabeld als draadloos worden geïnstalleerd. Zodra iemand aanbelt, zie je het direct op het scherm van de bijgeleverde Nest Hub. Met het meegeleverde Nuki Smart Lock kun je de deur op afstand openen.

Minpunten
  • Om deze deurbel te gebruiken, heb je een krachtig wifi-signaal bij je voordeur nodig

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren bij je deurbel. Alleen met een Nest Aware-abonnement is het mogelijk om beelden op te slaan en te delen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Doorbell Battery + Nest Hub + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Doorbell Battery + Nest Hub + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Doorbell Battery + Nest Hub + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge. 

De review over Google Nest Doorbell Battery + Nest Hub + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals