Search
Close this search box.
  1. Google Nest Doorbell Battery + Nest Hub + LOQED Touch Smart Lock + LOQD Power Kit

Google Nest Doorbell Battery + Nest Hub + LOQED Touch Smart Lock + LOQD Power Kit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor LOQED 1002. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Doorbell Battery + Nest Hub + LOQED Touch Smart Lock + LOQD Power Kit.

Specificaties Google Nest Doorbell Battery + Nest Hub + LOQED Touch Smart Lock + LOQD Power Kit

Merk

LOQED

Fabrikantcode

1002

Omschrijving van de Google Nest Doorbell Battery + Nest Hub + LOQED Touch Smart Lock + LOQD Power Kit

Met deze geweldige combinatie van de Google Nest Doorbell, Nest Hub en LOQED Touch Smart Lock ben je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat en kun je op afstand de deur openen. Zodra er iemand aanbelt, wordt het videobeeld direct weergegeven op de Google Nest Hub. De deurbel legt je bezoekers vast in indrukwekkende HD-kwaliteit en toont ze van top tot teen dankzij de unieke 3:4 beeldverhouding. Met het LOQED Smart Lock open je vervolgens eenvoudig de deur op afstand. Zo kun je altijd en overal je familie binnenlaten, zelfs als je niet thuis bent en wacht op een pakketje. Het LOQED slot kan ook worden geopend met een handige knop op het apparaat, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt. Bovendien is de Google Nest Doorbell voorzien van geavanceerde functies, zoals bewegingsdetectie en meldingen op je smartphone. Je wordt direct op de hoogte gebracht wanneer er beweging wordt gedetecteerd bij je voordeur, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er buiten gebeurt. Daarnaast kun je met de Nest Hub niet alleen het videobeeld van de deurbel bekijken, maar ook genieten van je favoriete muziek, video's en nog veel meer. Met de LOQED Touch Smart Lock kun je niet alleen je deur op afstand openen, maar ook eenvoudig toegang verlenen aan gasten of familieleden via de LOQED-app. Met de LOQED Power Kit ben je bovendien verzekerd van een bet.

Pluspunten
  • De deurbel kan zowel bedraad als draadloos worden geïnstalleerd. Op het scherm van de bijgeleverde Nest Hub zie je onmiddellijk wanneer iemand aanbelt. Dankzij het meegeleverde LOQED Smart Lock kun je de deur op afstand openen.

Minpunten
  • Om deze deurbel te gebruiken, heb je een krachtig wifi-signaal bij je voordeur nodig

    .

    Je kunt een sterk wifi-netwerk bij je deurbel creëren met behulp van een wifi-versterker. Om beelden op te slaan en te delen, is het alleen mogelijk in combinatie met een Nest Aware abonnement.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Doorbell Battery + Nest Hub + LOQED Touch Smart Lock + LOQD Power Kit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Doorbell Battery + Nest Hub + LOQED Touch Smart Lock + LOQD Power Kit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Doorbell Battery + Nest Hub + LOQED Touch Smart Lock + LOQD Power Kit. 

De review over Google Nest Doorbell Battery + Nest Hub + LOQED Touch Smart Lock + LOQD Power Kit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals