Search
Close this search box.
  1. Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Mini Wit slimme speaker & chime

Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Mini Wit slimme speaker & chime Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA00638-EU. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Mini Wit slimme speaker & chime.

Specificaties Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Mini Wit slimme speaker & chime

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA00638-EU

Omschrijving van de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Mini Wit slimme speaker & chime

Met deze geweldige combinatie van de Google Nest Doorbell Battery en de Google Nest Mini hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je een bezoek mist. Zodra er iemand aanbelt, ontvang je direct een melding op je smartphone. Maar dat is niet alles! De Google Nest Mini fungeert ook als deurbelgong, zodat je het belsignaal overal in huis kunt horen. Zo mis je nooit meer een belangrijk bezoek, zelfs als je niet in de buurt van je telefoon bent. De Google Nest Doorbell is een geavanceerde deurbel die je moeiteloos kunt installeren, zowel bedraad als draadloos. Deze slimme deurbel maakt onderscheid tussen verschillende soorten meldingen, zoals pakketjes, mensen, dieren en voertuigen. Hierdoor ontvang je alleen relevante meldingen via de Google Home app. Met de Nest Doorbell kun je al je bezoekers in haarscherpe HD-kwaliteit zien, dankzij de 3:4 beeldverhouding. Zelfs bij fel tegenlicht zorgt hdr ervoor dat je altijd een scherp beeld hebt. Maar dat is nog niet alles! De Google Nest Mini is niet zomaar een speaker, het is een slimme speaker met een ingebouwde assistent. Dit betekent dat je altijd een helpende hand in huis hebt. Stel vragen, krijg direct antwoord en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, zonder dat je je telefoon erbij hoeft te pakken. Zo kun je bijvoorbeeld snel controleren hoe druk het is op weg naar je werk, wat het weer wordt of wat je volgende afspraak is. Met deze combinatie van de Google Nest Doorbell Battery en de.

Pluspunten
  • De deurbel kan zowel bekabeld als draadloos worden geïnstalleerd. Je ontvangt een melding op de bijgeleverde Google Nest Mini wanneer er iemand aanbelt. De deurbel maakt onderscheid tussen pakketten, mensen, dieren en voertuigen.

Minpunten
  • Om deze deurbel te gebruiken, heb je een sterk wifi-signaal bij je voordeur nodig

    .

    Met een wifi-versterker creëer je een krachtig wifi-netwerk bij je deurbel. Alleen in combinatie met een Nest Aware-abonnement is het mogelijk om beelden op te slaan en te delen. De Google Nest Mini heeft geen scherm, waardoor je niet direct kunt zien wie er bij je aanbelt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Mini Wit slimme speaker & chime

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Mini Wit slimme speaker & chime tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Mini Wit slimme speaker & chime. 

De review over Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Mini Wit slimme speaker & chime is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals