Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Hub 2 Chalk

Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Hub 2 Chalk Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01331-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Hub 2 Chalk.

Specificaties Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Hub 2 Chalk

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Hub 2 Chalk

Met de combinatie van de Google Nest Doorbell Battery en de Google Nest Hub 2 zie je altijd direct wie er voor de deur staat. Wanneer er wordt aangebeld, verschijnt het videobeeld direct op de Google Nest Hub 2. Je hoeft dus niet je telefoon te pakken om te zien wie er aan de deur staat. De Google Nest Doorbell is een slimme deurbel die je zowel bedraad als draadloos kunt installeren. Deze deurbel kan onderscheid maken tussen pakketjes, mensen, dieren en voertuigen, waardoor je alleen relevante meldingen ontvangt via de Google Home app. Met een hd-camera en een 3:4 beeldverhouding toont de Nest Doorbell bezoekers van top tot teen. Zelfs bij fel tegenlicht zorgt hdr voor scherp beeld. Naast de deurbel ontvang je ook de Google Nest Hub 2, een slimme hub met een handig beeldscherm. Deze hub helpt je bij het aansturen van je slimme huis. Je kunt bijvoorbeeld je slimme lampen inschakelen, recepten aflezen of genieten van je favoriete muziek in uitstekende geluidskwaliteit. Met de Google Nest Hub 2 wordt het beheren van je slimme apparaten nog eenvoudiger en intuïtiever. Het beeldscherm biedt een overzichtelijke interface waarop je met een simpele aanraking of spraakopdracht je slimme huis kunt bedienen. Met deze combinatie van de Google Nest Doorbell Battery en de Google Nest Hub 2 haal je het beste uit je slimme huis en geniet je van extra gemak en comfort.

Pluspunten
  • De bel kan zowel bekabeld als draadloos worden geïnstalleerd. Op het scherm van de bijgeleverde Nest Hub zie je meteen wanneer er iemand aanbelt. De bel onderscheidt tussen pakketten, mensen, dieren en voertuigen.

Minpunten
  • Om gebruik te kunnen maken van deze deurbel heb je een sterk wifi-signaal nodig bij je voordeur

    .

    Met behulp van een wifi-versterker creëer je een krachtig wifi-netwerk bij je deurbel. Om beelden op te slaan en te delen is echter alleen mogelijk in combinatie met een Nest Aware abonnement.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Hub 2 Chalk

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Hub 2 Chalk tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Hub 2 Chalk. 

De review over Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Hub 2 Chalk is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals