Zoek
Sluit dit zoekvak.
 1. Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam

Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01317-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam.

Specificaties Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01317-FR

Omschrijving van de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam

Met de Google Nest Doorbell Battery en Google Nest Cam kun je de voordeur en de omgeving rondom je huis in de gaten houden. Dit kun je doen via de Google Home-app, waar je ook andere slimme apparaten kunt bedienen. De Nest Cam is een geavanceerde beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden opgehangen. Deze IP-camera werkt op een oplaadbare batterij, waardoor je hem ook op een plek zonder stopcontact kunt installeren. De Google Nest-deurbel kan zowel bedraad als draadloos worden aangesloten. Zowel de camera als de deurbel kunnen personen, dieren en voertuigen van elkaar onderscheiden. Als er iets gebeurt, ontvang je een melding op je smartphone. Om ook in huis een geluidssignaal te horen, kun je een Nest Mini toevoegen. Wil je direct zien wie er voor de camera staat? Dan kun je een Google Nest Hub toevoegen. Met deze combinatie van de Google Nest Doorbell Battery en Google Nest Cam heb je een complete beveiligingsoplossing voor je huis. Je kunt altijd en overal de controle houden over wie er bij je voordeur staat en wat er in de omgeving gebeurt. De camera werkt op een oplaadbare batterij, waardoor je geen gedoe hebt met bedrading of het zoeken naar een stopcontact. Daarnaast is de deurbel zowel bedraad als draadloos aan te sluiten, waardoor je flexibel bent in de installatie. Met de geavanceerde technologie van Google Nest kunnen personen, dieren en voertuigen van elkaar worden onderscheiden, zodat je alleen relevante meldingen ontvangt. En met de toevoeg.

Pluspunten
 • 1

  .

  De camera en deurbel onderscheiden tussen personen, dieren en objecten. 2

  .

  Je kunt zowel de deurbel als de camera bedraad of draadloos installeren. 3

  .

  Je kunt de beelden van beide apparaten bekijken in de Google Home-app, waarin je ook met bezoekers kunt praten.

Minpunten
 • Om een geluidssignaal in huis te kunnen horen, moet je een Nest Hub of Nest Mini toevoegen. Om beelden goed te kunnen zien, heb je een sterk wifi-signaal (bij de voordeur) nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam. 

De review over Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals