Search
Close this search box.
  1. Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 5-pack

Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 5-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01317-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 5-pack.

Specificaties Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 5-pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01317-FR

Omschrijving van de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 5-pack

Met de Google Nest Doorbell Battery en 5 Google Nest Cams kun je de voordeur en de omgeving rondom je huis in de gaten houden. Deze handige apparaten werken samen met de Google Home app, waarmee je ook andere slimme apparaten in je huis kunt bedienen. De Nest Cam is een geavanceerde beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden geïnstalleerd. Dankzij de oplaadbare batterij kun je de camera zelfs op plaatsen zonder stopcontact gebruiken. De Google Nest deurbel kan zowel bedraad als draadloos worden aangesloten. Zowel de camera als de deurbel hebben geavanceerde technologieën waarmee ze personen, dieren en voertuigen van elkaar kunnen onderscheiden. Als er iets ongewoons gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone. Om ervoor te zorgen dat je altijd op de hoogte bent, kun je ook een Nest Mini toevoegen, zodat je een geluidssignaal in je huis hoort wanneer er iets wordt gedetecteerd. En als je direct wilt zien wie er voor de camera staat, kun je een Google Nest Hub toevoegen aan je systeem. Met deze slimme combinatie van deurbel en camera hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je huis en kun je altijd met een gerust hart de deur uitgaan.

Pluspunten
  • De camera en de deurbel onderscheiden tussen mensen, dieren en objecten. Zowel de deurbel als de camera kunnen zowel bedraad als draadloos geïnstalleerd worden. Je bekijkt de beelden van beide apparaten in de Google Home app, waarin je met bezoekers kunt praten.

Minpunten
  • Om een geluidssignaal in huis te horen, voeg je een Nest Hub of Nest Mini toe. Om beelden goed te kunnen zien, heb je een sterk wifi-signaal (bij de voordeur) nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 5-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 5-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 5-pack. 

De review over Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 5-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals