Search
Close this search box.
  1. Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 4-pack

Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 4-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01894-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 4-pack.

Specificaties Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 4-pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01894-FR

Omschrijving van de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 4-pack

Met de Google Nest Doorbell Battery en 4 Google Nest Cams heb je volledige controle over je voordeur en de omgeving rondom je huis. Via de handige Google Home-app kun je niet alleen deze slimme apparaten bedienen, maar ook andere apparaten in je huis. De Nest Cam is een slimme beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden geïnstalleerd. Deze IP-camera werkt op een oplaadbare batterij, waardoor je hem ook kunt plaatsen op plekken zonder stopcontact. De Google Nest deurbel kan zowel bedraad als draadloos worden aangesloten. Wat deze camera en deurbel echt bijzonder maakt, is dat ze personen, dieren en voertuigen van elkaar kunnen onderscheiden. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt rondom je huis. Als er iets verdachts gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone. Om er zeker van te zijn dat je deze meldingen niet mist, kun je een Nest Mini toevoegen, zodat je ook een geluidssignaal in huis hoort. Maar dat is niet alles! Als je direct wilt zien wie er voor de camera staat, voeg dan een Google Nest Hub toe. Op deze slimme display kun je in een oogopslag zien wie er voor je deur staat, zonder dat je je smartphone hoeft te gebruiken. Kortom, met de Google Nest Doorbell Battery en 4 Google Nest Cams ben je altijd veilig en op de hoogte van wat er rondom je huis gebeurt.

Pluspunten
  • De camera en deurbel maken een onderscheid tussen mensen, dieren en voorwerpen. Zowel de deurbel als de camera kunnen bedraad of draadloos worden geïnstalleerd. Je bekijkt de beelden van beide apparaten in de Google Home-app, waarin je met bezoekers kunt praten.

Minpunten
  • Om een geluidssignaal in huis te horen, voeg je een Nest Hub of Nest Mini toe. Om beelden goed te kunnen zien, heb je een sterk wifi-signaal (bij de voordeur) nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 4-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 4-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 4-pack. 

De review over Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 4-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals