Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 3-pack

Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 3-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01317-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 3-pack.

Specificaties Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 3-pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01317-FR

Omschrijving van de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 3-pack

Met de Google Nest Doorbell Battery en 3 Google Nest Cams kun je de voordeur en de omgeving rondom je huis in de gaten houden. Je kunt dit gemakkelijk doen via de Google Home-app, waar je ook andere slimme apparaten kunt bedienen. De Nest Cam is een intelligente beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden geïnstalleerd. Deze IP-camera werkt op een oplaadbare batterij, waardoor je hem zelfs op plaatsen zonder stopcontact kunt gebruiken. De Google Nest-deurbel kan zowel draadloos als bedraad worden aangesloten. Zowel de camera als de deurbel kunnen onderscheid maken tussen personen, dieren en voertuigen. Als er iets gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone. Wil je het geluidssignaal ook in huis kunnen horen? Voeg dan een Nest Mini toe aan je systeem. Wil je direct zien wie er voor de camera staat? Dan kun je een Google Nest Hub toevoegen aan je opstelling. Met deze Google Nest Doorbell Battery en 3 Google Nest Cams ben je verzekerd van een veilig en betrouwbaar beveiligingssysteem voor je huis. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt altijd een oogje in het zeil houden en op de hoogte blijven van wat er rondom je woning gebeurt. Bovendien kun je het systeem gemakkelijk integreren met andere slimme apparaten en bedienen via de handige Google Home-app. Bescherm je huis en geniet van gemoedsrust met de Google Nest Doorbell Battery en 3 Google Nest Cams.

Pluspunten
  • De camera en deurbel maken een onderscheid tussen mensen, dieren en objecten. Zowel de deurbel als de camera kunnen zowel bedraad als draadloos worden geïnstalleerd. Je kunt de beelden van beide apparaten bekijken in de Google Home app, waarin je met bezoekers kunt praten.

Minpunten
  • Om een geluidssignaal binnenshuis te kunnen horen, dien je een Nest Hub of Nest Mini toe te voegen. Om beelden goed te kunnen bekijken, heb je een sterk wifi-signaal (bij de voordeur) nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 3-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 3-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 3-pack. 

De review over Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 3-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals