Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 2-pack

Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 2-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01894-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 2-pack.

Specificaties Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 2-pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01894-FR

Omschrijving van de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 2-pack

Met de Google Nest Doorbell Battery en 2 Google Nest Cams houd je niet alleen je voordeur, maar ook de gehele omgeving rondom je huis nauwlettend in de gaten. Dit alles is mogelijk via de gebruiksvriendelijke Google Home app, waarmee je tevens andere slimme apparaten kunt bedienen. De Nest Cam is een geavanceerde beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden opgehangen. Dankzij de oplaadbare batterij kun je deze IP-camera zelfs op plaatsen zonder stopcontact installeren. De Google Nest deurbel kan zowel bedraad als draadloos worden aangesloten. Wat deze camera en deurbel echt speciaal maakt, is hun vermogen om personen, dieren en voertuigen van elkaar te onderscheiden. Zodra er iets verdachts gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone. Wil je ook een geluidssignaal in huis ontvangen? Voeg dan eenvoudig een Nest Mini toe aan je systeem. En als je altijd direct wilt zien wie er voor de camera staat, kun je een Google Nest Hub toevoegen. Met deze complete set aan slimme beveiligingsapparatuur ben jij altijd op de hoogte van wat er rondom je woning gebeurt en kun je met een gerust hart de deur uitgaan.

Pluspunten
  • De camera en deurbel onderscheiden mensen, dieren en objecten. Zowel de deurbel als de camera kunnen bedraad en draadloos geïnstalleerd worden. Je kunt de beelden van beide apparaten bekijken in de Google Home-app, waarin je met bezoekers kunt praten.

Minpunten
  • Om een geluidssignaal in huis te horen, voeg je een Nest Hub of Nest Mini toe. Om beelden goed te kunnen zien, heb je een sterk wifi-signaal (bij de voordeur) nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 2-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 2-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 2-pack. 

De review over Google Nest Doorbell Battery + Google Nest Cam 2-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals