Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Google Nest Doorbell Battery

Google Nest Doorbell Battery Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01318-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Doorbell Battery.

Specificaties Google Nest Doorbell Battery

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01318-FR

Omschrijving van de Google Nest Doorbell Battery

De Google Nest Doorbell Battery is een innovatieve deurbel die eenvoudig zowel bedraad als draadloos kan worden geïnstalleerd. Met deze deurbel is het installatieproces een fluitje van een cent. Wat deze deurbel echt uniek maakt, is zijn vermogen om onderscheid te maken tussen pakketjes, mensen, dieren en voertuigen. Hierdoor ontvang je alleen relevante meldingen via de Google Home app. De Nest Doorbell maakt gebruik van HD-beeldkwaliteit en heeft een 3:4 beeldverhouding, waardoor bezoekers van top tot teen kunnen worden waargenomen. Zelfs bij fel tegenlicht zorgt de HDR-technologie ervoor dat het beeld scherp blijft. Daarnaast biedt de deurbel nachtvisie tot ongeveer 3 meter in het donker. Mocht de wifi uitvallen, dan hoef je je geen zorgen te maken, want de deurbel heeft voldoende intern geheugen om tot wel 1 uur aan beeldmateriaal op te slaan. Om het meeste uit de Google Nest Doorbell Battery te halen, kun je hem koppelen aan andere Nest producten. Zo kun je bijvoorbeeld een Nest Mini gebruiken als gong of een Nest Hub om live beelden te bekijken. Het is belangrijk op te merken dat een Nest Aware abonnement vereist is om van alle functies gebruik te kunnen maken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts €5,- per maand.

Pluspunten
  • De deurbel kan zowel bekabeld als draadloos geïnstalleerd worden. Als er beweging gedetecteerd wordt tot een afstand van 10 meter, ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker. De deurbel maakt onderscheid tussen pakketjes, mensen, dieren en voertuigen.

Minpunten
  • Om deze deurbel te gebruiken, heb je een sterk wifi-signaal nodig bij je voordeur

    .

    Met een wifi-versterker maak je een krachtig wifi-netwerk bij je deurbel mogelijk. Het is alleen mogelijk om beelden op te slaan en te delen als je een abonnement hebt op Nest Aware.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Doorbell Battery

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Doorbell Battery tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Doorbell Battery. 

De review over Google Nest Doorbell Battery is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals