Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Google Nest Cam Spotlight

Google Nest Cam Spotlight Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA02411-EU. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Cam Spotlight.

Specificaties Google Nest Cam Spotlight

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA02411-EU

Omschrijving van de Google Nest Cam Spotlight

De Google Nest Cam Spotlight is de ultieme beveiligingscamera voor buiten, ontworpen om indringers af te schrikken en jouw huis te beschermen. Met zijn ingebouwde schijnwerper zorgt de camera voor een heldere en kleurrijke beeldopname, zelfs in het donker. Dankzij de batterijvoeding kan je de camera op elke gewenste plek installeren, zelfs op plaatsen waar geen stopcontact beschikbaar is. Met zijn full hd-opnamekwaliteit en hdr-functie levert de camera scherpe beelden, zelfs bij fel tegenlicht. Het intelligente systeem van de camera maakt onderscheid tussen personen, dieren en voertuigen, waardoor je precies weet wat er zich buiten afspeelt. Daarnaast kan je eenvoudig activiteitszones instellen, zodat je alleen meldingen krijgt wanneer er iets gebeurt in de door jou aangewezen gebieden. Zelfs als de wifi uitvalt, hoef je je geen zorgen te maken, want de camera beschikt over voldoende intern geheugen om tot wel 1 uur aan beeldmateriaal op te slaan. Bovendien kan je de Nest Cam Spotlight moeiteloos koppelen aan andere Google Nest producten, waardoor ze naadloos kunnen samenwerken voor een nog betere beveiliging van jouw huis. Het enige wat je nodig hebt om optimaal van alle functies te kunnen genieten, is een Nest Aware abonnement, dat slechts €5,- per maand kost. Met dit abonnement kan je beelden opslaan en delen, zodat je altijd de controle hebt over wat er gebeurt rondom.

Pluspunten
  • Niemand kan onopgemerkt je huis of tuin binnenwandelen dankzij de geïntegreerde schijnwerper. De camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen. Je kunt hem draadloos op elke locatie installeren omdat de camera werkt op wifi en een ingebouwde batterij.

Minpunten
  • Voor het installeren van de camera is een goede wifi-verbinding op de locatie nodig

    .

    Met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk rondom je camera creëren. Om videobeelden op te slaan en later terug te kunnen kijken, moet je een Nest Aware-abonnement afsluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Cam Spotlight

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Cam Spotlight tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Cam Spotlight. 

De review over Google Nest Cam Spotlight is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals