Google Nest Cam Indoor Wired + Nest Deurbel + Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01331-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Cam Indoor Wired + Nest Deurbel + Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam Indoor Wired + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam Indoor Wired + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Beveilig je huis beter met deze geweldige combinatie van de Google Nest Cam Indoor Wired, Google Nest Hub 2 en Nest Deurbel. De Google Nest Cam Indoor Wired is een slimme beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden aangesloten via een bedrade verbinding. Deze IP-camera werkt op een oplaadbare batterij, waardoor je hem zelfs op plekken zonder stopcontact kunt installeren. De Google Nest deurbel kan zowel bedraad als draadloos worden aangesloten. Zowel de camera als de deurbel kunnen mensen, dieren en voertuigen van elkaar onderscheiden. Als er iets gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone of de Google Nest Hub 2. Je kunt dan direct zien wat er in je tuin of huis gebeurt en via de app of Nest Hub terugpraten. De Google Nest Hub 2 is een slimme hub voor je huis met een ingebouwd beeldscherm, die je helpt bij het bedienen van je slimme apparaten. Schakel je slimme lampen in, bekijk recepten of luister naar je favoriete muziek met geweldige geluidskwaliteit. Ook kun je op het scherm zien wie er voor de deur staat. Let op: Om gebruik te kunnen maken van alle functies, zoals het bekijken van de beelden, heb je een Nest Aware-abonnement nodig. Dit abonnement biedt extra opslagruimte en geavanceerde functies voor je beveiligingscamera. Met deze complete set heb je alles wat je nodig hebt om je huis optimaal te beveiligen en te genieten van de vele slimme functies die de Google Nest-producten te bieden hebben.

Pluspunten
  • De camera maakt een onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen. Deze Nest camera werkt op het lichtnet, dus je hoeft je batterij niet regelmatig op te laden. Via het scherm ben je altijd op de hoogte van je agenda en het weer, maar kun je ook live beelden bekijken van de Nest Cam en deurbel.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, moet je een abonnement op Nest Aware nemen. Tijdens videogesprekken ben je zelf niet zichtbaar omdat het smart display geen camera heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Cam Indoor Wired + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Cam Indoor Wired + Nest Deurbel + Nest Hub 2 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Cam Indoor Wired + Nest Deurbel + Nest Hub 2. 

De review over Google Nest Cam Indoor Wired + Nest Deurbel + Nest Hub 2 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals