Google Nest Cam Indoor Wired + Google Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01331-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Cam Indoor Wired + Google Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam Indoor Wired + Google Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam Indoor Wired + Google Nest Hub 2

Met het Google Nest Cam Indoor Wired + Google Nest Hub 2 pakket krijg je een complete oplossing voor het bewaken van een ruimte in je huis. De IP-camera werkt op netstroom en biedt een haarscherpe beeldkwaliteit in full hd en hdr, zelfs bij tegenlicht. Je ontvangt meldingen via de Google Home-app op je smartphone en ook op de Nest Hub 2, zodat je altijd op de hoogte blijft van wat er gebeurt. Maar dit is niet zomaar een beveiligingscamera. De Google Nest Hub 2 is een slim apparaat dat je niet alleen in staat stelt om live mee te kijken via het scherm, maar ook om al je andere slimme apparaten in huis te bedienen. Of je nu je verlichting wilt aanpassen, je thermostaat wilt regelen of je favoriete muziek wilt afspelen, met de Nest Hub 2 kun je alles doen met je stem, via het touchscreen of zelfs met gebarenbediening. Het is belangrijk op te merken dat een Nest Aware-abonnement vereist is om alle functies te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Voor slechts €5,- per maand krijg je echter toegang tot een scala aan extra mogelijkheden en gemoedsrust, waardoor je altijd de controle hebt over je huis en de veiligheid van je dierbaren.

Pluspunten
  • Via het scherm blijf je altijd op de hoogte van je agenda en het weer, en kan je ook live beelden bekijken van je slimme deurbel of IP-camera. Dankzij de gebaren- en spraakbediening kan je de hub aansturen zonder je smartphone of tablet te gebruiken. De camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen.

Minpunten
  • Voor het installeren van de camera heb je een sterk wifi-signaal nodig op de locatie

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kan je een krachtig wifi-netwerk creëren in de buurt van de camera. Om videobeelden op te slaan en later terug te kunnen kijken, dien je een Nest Aware abonnement te nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Cam Indoor Wired + Google Nest Hub 2

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Cam Indoor Wired + Google Nest Hub 2 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Cam Indoor Wired + Google Nest Hub 2. 

De review over Google Nest Cam Indoor Wired + Google Nest Hub 2 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals