Search
Close this search box.
  1. Google Nest Cam Indoor Wired Duo-pack

Google Nest Cam Indoor Wired Duo-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01998-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Cam Indoor Wired Duo-pack.

Specificaties Google Nest Cam Indoor Wired Duo-pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01998-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam Indoor Wired Duo-pack

Houd je hele huis in de gaten met het Google Nest Cam Indoor Wired Duo-pack. Dit pakket bestaat uit 2 slimme beveiligingscamera's die worden aangesloten op het stopcontact. Via wifi sturen deze IP-camera's meldingen naar de Google Home-app op je smartphone. Ze nemen op in full hd en hebben zelfs HDR, waardoor je altijd scherpe beelden hebt, zelfs bij fel tegenlicht. Met deze camera's kun je gemakkelijk personen, dieren en voorwerpen onderscheiden. Bovendien kun je eenvoudig activiteitszones instellen, zodat je alleen meldingen ontvangt bij belangrijke gebeurtenissen. Je kunt de Nest Cam Indoor Wired ook koppelen aan andere Google Nest-producten, zodat ze samenwerken. Zo kun je bijvoorbeeld live meekijken met de camera's via je Nest Hub. Houd er wel rekening mee dat je een Nest Aware-abonnement nodig hebt om alle functies te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost €5,- per maand. Met het Google Nest Cam Indoor Wired Duo-pack heb je alles wat je nodig hebt om je huis te beveiligen en altijd een oogje in het zeil te houden, waar je ook bent.

Pluspunten
  • De camera maakt een onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen. Deze camera werkt op het lichtnet, dus je hoeft je batterij niet vaak op te laden. Deze IP-camera is plug & play: je installeert hem eenvoudig met behulp van de app.

Minpunten
  • Op de plaats waar je de camera wilt installeren, is een goede wifi-signaal nodig

    .

    Met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Om videobeelden op te slaan en later weer te bekijken, moet je een Nest Aware-abonnement nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Cam Indoor Wired Duo-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Cam Indoor Wired Duo-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Cam Indoor Wired Duo-pack. 

De review over Google Nest Cam Indoor Wired Duo-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals