Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Google Nest Cam Indoor Wired

Google Nest Cam Indoor Wired Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01998-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Cam Indoor Wired.

Specificaties Google Nest Cam Indoor Wired

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01998-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam Indoor Wired

Bewaak een specifieke ruimte in je huis met de Google Nest Cam Indoor Wired. Deze slimme beveiligingscamera werkt op netstroom en biedt ultieme gemoedsrust. Door gebruik te maken van wifi, stuurt de camera meldingen naar de Google Home app op je smartphone. Met zijn full hd-filmkwaliteit en hdr-mogelijkheden, zorgt deze IP-camera voor scherpe beelden, zelfs bij fel tegenlicht. Wat deze camera echt onderscheidt, is zijn vermogen om personen, dieren en voorwerpen van elkaar te kunnen onderscheiden. Dit betekent dat je alleen meldingen ontvangt bij relevante gebeurtenissen. Daarnaast kun je eenvoudig activiteitszones instellen, zodat je precies weet waar je meldingen van wilt ontvangen. Een ander voordeel van de Nest Cam Indoor Wired is de mogelijkheid om hem te koppelen aan andere Google Nest producten. Hierdoor kun je bijvoorbeeld live meekijken met de camera via je Nest Hub. Het is belangrijk om te weten dat je een Nest Aware abonnement nodig hebt om alle functies te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Voor slechts €5,- per maand kun je genieten van alle voordelen die deze slimme beveiligingscamera te bieden heeft.

Pluspunten
  • De camera maakt een onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen. Deze camera werkt op het elektriciteitsnet, dus je hoeft niet regelmatig je batterij op te laden. Deze IP-camera is plug & play: je kunt hem eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Voor de installatie van de camera heb je een sterk wifi signaal nodig op de locatie

    .

    Met behulp van een wifi versterker kun je een krachtig wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Om videobeelden op te slaan en later terug te kunnen kijken, dien je een Nest Aware-abonnement te nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Cam Indoor Wired

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Cam Indoor Wired tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Cam Indoor Wired. 

De review over Google Nest Cam Indoor Wired is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals