Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Google Nest Cam Indoor Wired 6-pack + Google Nest Hub 2

Google Nest Cam Indoor Wired 6-pack + Google Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01331-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Cam Indoor Wired 6-pack + Google Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam Indoor Wired 6-pack + Google Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam Indoor Wired 6-pack + Google Nest Hub 2

Met het Google Nest Cam Indoor Wired 6-pack + Google Nest Hub 2 kun je nu meerdere ruimtes in je huis in de gaten houden en live meekijken via de Nest Hub. Deze IP-camera werkt op netstroom en stuurt meldingen naar de Google Home-app op je smartphone, evenals naar je Nest Hub 2. Met zijn full HD- en HDR-opnamemogelijkheden biedt hij scherpe beelden, zelfs bij tegenlicht. Maar dat is niet alles wat de Nest Hub te bieden heeft. Met dit apparaat kun je namelijk met je stem, het touchscreen of zelfs met nieuwe gebarenbediening alle andere slimme apparaten in je huis bedienen. Het is belangrijk om te weten dat je een Nest Aware-abonnement nodig hebt om alle opties ten volle te benutten, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts €5,- per maand en biedt je de gemoedsrust en gemak waar je naar op zoek bent. Met het Google Nest Cam Indoor Wired 6-pack + Google Nest Hub 2 haal je een complete set in huis waarmee je je huis altijd en overal kunt beveiligen en controleren. Mis geen enkel moment en zorg voor de veiligheid van je geliefden en bezittingen met dit geavanceerde en gebruiksvriendelijke systeem.

Pluspunten
  • Via het scherm blijf je altijd op de hoogte van je agenda en het weer, en bekijk je tevens live beelden van je slimme deurbel of IP-camera. Door middel van gebaren- en spraakbediening kun je de hub aansturen zonder je smartphone of tablet te gebruiken. De IP-camera maakt onderscheid tussen personen, dieren en voertuigen.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-signaal nodig op de plek waar je de camera installeert, met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera creëren. Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, moet je een Nest Aware abonnement nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Cam Indoor Wired 6-pack + Google Nest Hub 2

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Cam Indoor Wired 6-pack + Google Nest Hub 2 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Cam Indoor Wired 6-pack + Google Nest Hub 2. 

De review over Google Nest Cam Indoor Wired 6-pack + Google Nest Hub 2 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals