Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01331-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Beveilig je huis nu nog beter met deze geweldige combinatie van 5 Google Nest Cams Indoor Wired, de Google Nest Hub 2 en de Nest Deurbel. De Nest Cam is een slimme beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden aangesloten met een bedrade verbinding. Deze IP-camera werkt op een oplaadbare batterij, waardoor je hem ook op een plek zonder stopcontact kunt installeren. De Google Nest deurbel kan zowel bedraad als draadloos worden aangesloten. Zowel de camera als de deurbel kunnen onderscheid maken tussen personen, dieren en voertuigen. Als er iets gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone of de Google Nest Hub 2. Je kunt dan direct zien wat er in je tuin of huis gebeurt en via de app of Nest Hub terugpraten. De Google Nest Hub 2 is een slimme hub voor je smart home met een handig beeldscherm. Het helpt je bij het aansturen van al je slimme apparaten in huis. Schakel je slimme lampen in, lees recepten af of luister naar je favoriete muziek met kristalhelder geluid. Daarnaast kun je op het scherm zien wie er voor de deur staat. Let op: om van alle functies gebruik te kunnen maken, zoals het opslaan van beelden, is een Nest Aware abonnement vereist. Hiermee kun je optimaal genieten van de vele mogelijkheden die deze combinatie biedt en je huis nog beter beveiligen.

Pluspunten
  • De camera maakt onderscheid tussen personen, dieren en voertuigen. Deze Nest-camera werkt op het elektriciteitsnet, dus je hoeft je batterij niet regelmatig op te laden. Via het scherm blijf je altijd op de hoogte van je agenda en het weer, maar kun je ook live beelden bekijken van de Nest Cam en de deurbel.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, moet je een abonnement nemen op Nest Aware. Tijdens videogesprekken ben je niet te zien op het smart display, omdat het geen camera heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2. 

De review over Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals