Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack + Google Nest Hub 2

Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack + Google Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01331-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack + Google Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack + Google Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack + Google Nest Hub 2

Met de Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack + Google Nest Hub 2 kun je meerdere ruimtes in je huis bewaken en live meekijken via de Nest Hub. Deze IP-camera werkt op netstroom en stuurt meldingen naar de Google Home-app op je smartphone en naar de Nest Hub 2. Met zijn full hd en hdr-functie filmt hij beelden van hoge kwaliteit, zelfs bij tegenlicht. Maar de Nest Hub is niet alleen een scherm om je camera op te bekijken. Met dit apparaat kun je namelijk ook al je andere slimme apparaten in huis bedienen, of het nu met je stem is, via het touchscreen of met de nieuwe gebarenbediening. Het is een veelzijdig apparaat dat je helpt om je slimme huis nog slimmer te maken. Let wel op: om van alle opties gebruik te kunnen maken, zoals het opslaan en delen van beelden, heb je een Nest Aware-abonnement nodig. Dit abonnement kost €5,- per maand en biedt je een complete ervaring met je Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack + Google Nest Hub 2.

Pluspunten
  • Via het scherm blijf je altijd op de hoogte van je planning en het weer, en bekijk je ook live beelden van je slimme deurbel of IP-camera. Dankzij de bediening met gebaren en spraak stuur je de hub aan zonder gebruik te maken van je smartphone of tablet. De IP-camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen.

Minpunten
  • Voor de plaats waar je de camera installeert, heb je een sterk wifi signaal nodig

    .

    Met een wifi versterker kan je een krachtig wifi netwerk in de buurt van je camera creëren. Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, moet je een Nest Aware abonnement nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack + Google Nest Hub 2

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack + Google Nest Hub 2 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack + Google Nest Hub 2. 

De review over Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack + Google Nest Hub 2 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals