Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack

Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01998-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack.

Specificaties Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01998-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack

Houd met het Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack meerdere ruimtes in je huis nauwlettend in de gaten. Dit pakket bestaat uit 5 slimme beveiligingscamera's die rechtstreeks op netstroom werken. Met deze IP camera's ontvang je meldingen op de Google Home app op je smartphone. Ze filmen in full hd en beschikken over hdr, waardoor je zelfs bij fel tegenlicht heldere beelden krijgt. Daarnaast kunnen de camera's personen, dieren en voorwerpen van elkaar onderscheiden. Bovendien kun je eenvoudig activiteitszones instellen, zodat je alleen meldingen ontvangt bij belangrijke gebeurtenissen. De Nest Cam Indoor Wired kan worden gekoppeld aan andere Google Nest producten, waardoor ze naadloos met elkaar kunnen samenwerken. Zo kun je bijvoorbeeld live meekijken met de camera's via je Nest Hub. Houd er rekening mee dat je een Nest Aware abonnement nodig hebt om optimaal gebruik te maken van alle functies, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts €5,- per maand. Met het Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack ben je verzekerd van een betrouwbare en gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossing voor je hele huis.

Pluspunten
  • De camera onderscheidt tussen mensen, dieren en voertuigen. Deze camera werkt op het elektriciteitsnet, dus hoef je je batterij niet regelmatig op te laden. Deze IP-camera is plug & play: je installeert hem eenvoudig met behulp van de app.

Minpunten
  • Voor de locatie waar je de camera installeert, is een sterk wifi-signaal nodig

    .

    Met een wifi-versterker kun je een krachtig wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Om videobeelden op te slaan en later te kunnen bekijken, dien je een Nest Aware-abonnement af te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack. 

De review over Google Nest Cam Indoor Wired 5-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals