Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01331-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Beveilig je huis beter met deze geweldige combinatie van 4 Google Nest Cams Indoor Wired, Google Nest Hub 2 en Nest Deurbel. Met de Nest Cam, een slimme beveiligingscamera die zowel binnen als buiten bedraad kan worden aangesloten, ben je altijd op de hoogte van wat er in en rondom je huis gebeurt. Deze IP-camera werkt op een oplaadbare batterij, waardoor je hem zelfs kunt installeren op plaatsen zonder stopcontact. De Google Nest deurbel kan zowel bedraad als draadloos worden aangesloten en is uitgerust met geavanceerde technologie om personen, dieren en voertuigen van elkaar te onderscheiden. Als er iets gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone of de Google Nest Hub 2. Je kunt dan direct zien wat er in je tuin of huis gebeurt en via de app of Nest Hub terugpraten. De Google Nest Hub 2 is een slimme thuisbasis met een beeldscherm die je helpt bij het aansturen van je slimme huis. Je kunt eenvoudig je slimme lampen inschakelen, recepten lezen of genieten van je favoriete muziek in uitstekende geluidskwaliteit. Daarnaast kun je op het scherm zien wie er voor de deur staat. Het is belangrijk om op te merken dat je een Nest Aware-abonnement nodig hebt om alle functies te kunnen gebruiken, zoals het terugkijken van opgenomen beelden. Met deze combinatie van de Google Nest Cams Indoor Wired, Nest Deurbel en Nest Hub 2 ben je verzekerd van een optimale beveiliging en gemak in je slimme huis.

Pluspunten
  • De camera onderscheidt tussen mensen, dieren en voertuigen. Deze Nest-camera werkt op het elektriciteitsnet, dus je hoeft niet regelmatig je batterij op te laden. Via het scherm blijf je altijd op de hoogte van je agenda en het weer, maar kun je ook live beelden van de Nest Cam en deurbel bekijken.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een Nest Aware abonnement af te sluiten. Aangezien het slimme scherm geen camera heeft, ben je zelf niet zichtbaar tijdens videogesprekken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2. 

De review over Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals