Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Google Nest Hub 2

Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Google Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01331-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Google Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Google Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Google Nest Hub 2

Met het Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Google Nest Hub 2 kun je verschillende kamers in je huis in de gaten houden en kun je live meekijken via de Nest Hub. De IP-camera werkt op netstroom en stuurt meldingen naar de Google Home-app op je smartphone en naar de Nest Hub 2. Met zijn full hd- en hdr-opnamekwaliteit filmt hij zelfs bij tegenlicht met scherp beeld. Op het scherm van de Nest Hub kun je niet alleen je camera bekijken. Met dit apparaat kun je namelijk ook al je andere slimme apparaten in huis bedienen met je stem, via het touchscreen of zelfs met de nieuwe gebarenbediening. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat je een Nest Aware-abonnement nodig hebt om alle functies te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts €5,- per maand. Met het Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Google Nest Hub 2 heb je dus niet alleen de mogelijkheid om je huis te beveiligen, maar ook om alle slimme apparaten eenvoudig te bedienen en te controleren. Blijf op de hoogte van wat er gebeurt in je huis en geniet van het gemak van een geïntegreerd en slim beveiligingssysteem.

Pluspunten
  • Via het scherm blijf je altijd op de hoogte van je agenda en het weer, en bekijk je ook live beelden van je slimme deurbel of IP-camera. Dankzij de gebaren- en spraakbediening bedien je de hub zonder je smartphone of tablet te gebruiken. De IP-camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-signaal nodig op de plaats waar je de camera installeert

    .

    Met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera. Je moet een Nest Aware-abonnement afnemen om videobeelden op te slaan en later terug te kunnen kijken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Google Nest Hub 2

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Google Nest Hub 2 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Google Nest Hub 2. 

De review over Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack + Google Nest Hub 2 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals