Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack

Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01998-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack.

Specificaties Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01998-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack

Houd je hele huis in de gaten met het Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack. Dit pakket bevat 4 slimme beveiligingscamera's die zijn aangesloten op het stopcontact. Deze IP-camera's sturen meldingen via wifi naar de Google Home-app op je smartphone. Ze nemen op in full hd en hebben hdr, waardoor je zelfs bij fel tegenlicht scherpe beelden hebt. De camera's kunnen personen, dieren en voorwerpen van elkaar onderscheiden. Bovendien kun je eenvoudig activiteitszones instellen, zodat je alleen meldingen ontvangt bij belangrijke gebeurtenissen. Je kunt de Nest Cam Indoor Wired ook koppelen aan andere Google Nest-producten, zodat ze samenwerken. Bijvoorbeeld, je kunt live meekijken met de camera's via je Nest Hub. Houd er rekening mee dat je een Nest Aware-abonnement nodig hebt om alle functies te gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost €5,- per maand. Met het Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack kun je met een gerust hart meerdere ruimtes in huis bewaken. Deze slimme beveiligingscamera's bieden een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor thuisbeveiliging. Of je nu wilt weten wie er voor de deur staat, je huisdieren in de gaten wilt houden of gewoon een extra oogje wilt hebben op belangrijke plekken in huis, deze camera's zijn perfect voor jou. Ze zijn gemakkelijk te installeren en te bedienen via de Google Home-app. Met de mogelijkheid om activiteitszones in te stellen, kun je precies bepalen welke gebieden belangrijk zijn en.

Pluspunten
  • De camera onderscheidt tussen mensen, dieren en voertuigen. Deze camera werkt op stroom, dus je hoeft je batterij niet vaak op te laden. Deze IP-camera is plug & play: je kunt hem eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-signaal nodig op de locatie waar je de camera installeert, met een wifi-versterker maak je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera. Om videobeelden op te slaan en later terug te kunnen kijken, moet je een Nest Aware-abonnement nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack. 

De review over Google Nest Cam Indoor Wired 4-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals