Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01331-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Beveilig je huis beter met deze geweldige combinatie van 3 Google Nest Cams Indoor Wired, de Google Nest Hub 2 en de Nest Deurbel. De Google Nest Cam is een slimme beveiligingscamera die je zowel binnen als buiten kunt aansluiten via een bedrade verbinding. Deze geavanceerde IP-camera werkt op een oplaadbare batterij, waardoor je hem zelfs op plekken zonder stopcontact kunt installeren. De Google Nest Deurbel kan zowel bedraad als draadloos worden aangesloten. Beide apparaten zijn in staat om personen, dieren en voertuigen van elkaar te onderscheiden. Als er iets gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone of de Google Nest Hub 2. Hierdoor kun je direct zien wat er in je tuin of huis gebeurt en kun je via de handige app of de Nest Hub terugpraten. De Google Nest Hub 2 is een fantastische smart home hub met een groot beeldscherm, die je helpt bij het aansturen van je slimme huis. Je kunt hiermee eenvoudig je slimme lampen inschakelen, recepten lezen of genieten van je favoriete muziek met een geweldige geluidskwaliteit. Daarnaast kun je op het scherm zien wie er voor de deur staat. Let op: Om gebruik te kunnen maken van alle functies, zoals het opslaan van beelden, is een Nest Aware abonnement vereist.

Pluspunten
  • De camera onderscheidt tussen mensen, dieren en voertuigen. Deze Nest camera werkt op het elektriciteitsnet, dus je hoeft je batterij niet regelmatig op te laden. Via het scherm ben je altijd op de hoogte van je agenda en het weer, maar kun je ook live beelden van de Nest Cam en deurbel bekijken.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een Nest Aware abonnement te nemen. Tijdens videogesprekken ben je jezelf niet te zien, aangezien het smart display geen camera heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2. 

De review over Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals