Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Google Nest Hub 2

Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Google Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01331-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Google Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Google Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Google Nest Hub 2

Met het Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Google Nest Hub 2 kun je meerdere kamers in je huis bewaken en live meekijken via de Nest Hub. Deze IP-camera werkt op netstroom en stuurt meldingen naar de Google Home-app op je smartphone en naar de Nest Hub 2. Hij filmt in full HD en HDR, waardoor je zelfs bij tegenlicht scherp beeld hebt. Op het scherm van de Nest Hub kun je niet alleen je camera bekijken. Met dit apparaat kun je namelijk ook al je andere slimme apparaten in huis bedienen met je stem, via het touchscreen of zelfs met nieuwe gebarenbediening. Let op: Om alle opties te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden, heb je een Nest Aware-abonnement nodig. Dit abonnement kost €5,- per maand. Met dit complete pakket van de Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Google Nest Hub 2 krijg je niet alleen gemoedsrust door het bewaken van verschillende ruimtes in je huis, maar ook het gemak van het bedienen van al je slimme apparaten met slechts één apparaat. Of je nu thuis bent of onderweg, je hebt altijd controle en kun je met een gerust hart je huis in de gaten houden.

Pluspunten
  • Via het scherm blijf je altijd op de hoogte van je agenda en het weer, en bekijk je ook live beelden van je slimme deurbel of IP-camera. Met de gebaren- en spraakbediening kun je de hub besturen zonder je smartphone of tablet te gebruiken. De IP-camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen.

Minpunten
  • Voor het installeren van de camera is het belangrijk dat je een sterk wifi-signaal hebt op de locatie

    .

    Met een wifi-versterker kun je een krachtig wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Om videobeelden op te slaan en later te kunnen bekijken, moet je een Nest Aware-abonnement nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Google Nest Hub 2

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Google Nest Hub 2 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Google Nest Hub 2. 

De review over Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack + Google Nest Hub 2 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals