Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack

Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01998-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack.

Specificaties Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01998-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack

Bewaak meerdere ruimtes in huis met het Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack. Dit handige pakket bestaat uit 3 slimme beveiligingscamera's die direct op het netstroom worden aangesloten. Met behulp van wifi sturen deze IP-camera's meldingen naar de Google Home-app op je smartphone. Ze zijn in staat om op te nemen in Full HD-kwaliteit en bieden HDR-ondersteuning, waardoor je altijd scherpe beelden hebt, zelfs bij fel tegenlicht. Bovendien kunnen deze camera's onderscheid maken tussen personen, dieren en voorwerpen, zodat je alleen meldingen ontvangt bij belangrijke gebeurtenissen. Naast deze handige functies kun je ook eenvoudig activiteitszones instellen, zodat je alleen notificaties krijgt wanneer er iets gebeurt in een specifieke zone. Daarnaast kun je de Nest Cam Indoor Wired eenvoudig koppelen aan andere Google Nest-producten, waardoor ze naadloos met elkaar samenwerken. Zo kun je bijvoorbeeld live meekijken met de camera's via je Nest Hub. Het is wel belangrijk om te weten dat je een Nest Aware-abonnement nodig hebt om van alle functies gebruik te kunnen maken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost €5,- per maand en is zeker de moeite waard voor de ultieme beveiliging van je huis.

Pluspunten
  • De camera onderscheidt mensen, dieren en voertuigen. Deze camera werkt op het elektriciteitsnet, je hoeft dus niet regelmatig je batterij op te laden. Deze IP-camera is plug & play: je kunt hem eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Voor de locatie waar je de camera installeert, heb je een goed wifi-signaal nodig

    .

    Door een wifi-versterker te gebruiken, kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, moet je een abonnement op Nest Aware nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack. 

De review over Google Nest Cam Indoor Wired 3-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals