Search
Close this search box.
  1. Google Nest Cam Indoor Wired 2-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Google Nest Cam Indoor Wired 2-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01331-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Cam Indoor Wired 2-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam Indoor Wired 2-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam Indoor Wired 2-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Beveilig je huis nog beter met deze geweldige combinatie van 2 Google Nest Cams Indoor Wired, de Google Nest Hub 2 en de Nest Deurbel. De Nest Cam is een slimme beveiligingscamera die zowel binnen als buiten bedraad kan worden aangesloten. Wat deze IP-camera echt uniek maakt, is dat hij werkt op een oplaadbare batterij, waardoor je hem zelfs op plaatsen zonder stopcontact kunt installeren. De Google Nest deurbel kan zowel bedraad als draadloos worden aangesloten. Zowel de camera als de deurbel kunnen onderscheid maken tussen personen, dieren en voertuigen. Als er iets gebeurt, ontvang je direct een melding op je smartphone of de Google Nest Hub 2. Je kunt dan direct zien wat er in je tuin of huis gebeurt en via de app of de Nest Hub terugpraten. De Google Nest Hub 2 is een slimme hub voor thuis met een geïntegreerd beeldscherm, die je helpt bij het aansturen van je slimme huis. Schakel je slimme lampen in, bekijk recepten of luister naar je favoriete muziek in uitstekende geluidskwaliteit. Daarnaast kun je op het scherm zien wie er voor de deur staat. Het is belangrijk op te merken dat je een Nest Aware abonnement nodig hebt om alle functies te kunnen gebruiken, zoals het opslaan van beelden in de cloud en het ontvangen van persoonsmeldingen. Kortom, met deze combinatie van de Google Nest Cam Indoor Wired 2-pack, de Nest Deurbel en de Nest Hub 2 krijg je een complete en geavanceerde beveiligingsoplossing voor je.

Pluspunten
  • De camera maakt een onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen. Deze Nest camera werkt op elektriciteit, dus je hoeft je batterij niet regelmatig op te laden. Via het scherm ben je altijd op de hoogte van je agenda en het weer, maar kun je ook live beelden bekijken van de Nest Cam en deurbel.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, moet je een Nest Aware abonnement afsluiten. Tijdens videogesprekken ben je zelf niet zichtbaar omdat het smart display geen camera heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Cam Indoor Wired 2-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Cam Indoor Wired 2-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Cam Indoor Wired 2-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2. 

De review over Google Nest Cam Indoor Wired 2-pack + Nest Deurbel + Nest Hub 2 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals