Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Google Nest Cam + Google Nest Hub 2

Google Nest Cam + Google Nest Hub 2 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Google Nest GA01331-FR. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Google Nest Cam + Google Nest Hub 2.

Specificaties Google Nest Cam + Google Nest Hub 2

Merk

Google Nest

Fabrikantcode

GA01331-FR

Omschrijving van de Google Nest Cam + Google Nest Hub 2

Verbeter de beveiliging van je huis met deze combinatie van een Google Nest Cam en Google Nest Hub 2. De Nest Cam is een slimme beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden geïnstalleerd. Deze IP-camera werkt op een oplaadbare batterij, waardoor je hem ook op plaatsen zonder stopcontact kunt gebruiken. De camera neemt op in full hd en heeft hdr, waardoor je zelfs bij fel tegenlicht scherpe beelden hebt. Daarnaast kan de camera onderscheid maken tussen personen, dieren en voertuigen. Als er iets gebeurt, ontvang je een melding op je smartphone of de Google Nest Hub 2. Hiermee kun je direct zien wat er in je tuin of huis gebeurt. De Google Nest Hub 2 is een smart home hub met een display, die je helpt bij het aansturen van je slimme huis. Je kunt je slimme lampen inschakelen, recepten aflezen of naar je favoriete muziek luisteren met een uitstekende geluidskwaliteit. De Nest Hub 2 kan worden bediend via het touchscreen, spraakopdrachten of zelfs met nieuwe gebarenbediening. Let op: om van alle functies gebruik te kunnen maken, zoals het opslaan en delen van beelden, is een Nest Aware-abonnement vereist. Dit abonnement heeft een kostprijs.

Pluspunten
  • De camera maakt een onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen. Aangezien de camera op wifi en een ingebouwde batterij werkt, kun je hem draadloos op elke locatie installeren. Via het scherm blijf je altijd op de hoogte van je agenda en het weer, terwijl je ook live beelden van de Nest Cam kunt bekijken.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-verbinding nodig op de locatie waar je de camera installeert, met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Om videobeelden op te slaan en later terug te kunnen kijken, moet je een Nest Aware-abonnement nemen. Het slimme display heeft geen camera, dus je bent zelf niet zichtbaar tijdens videogesprekken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Google Nest Cam + Google Nest Hub 2

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Google Nest Cam + Google Nest Hub 2 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Google Nest Cam + Google Nest Hub 2. 

De review over Google Nest Cam + Google Nest Hub 2 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals